Parama dėkojame




Sprogimas

Operatyvus gydytojo atsakymas suteiks ramybę

Puikiai pažįstama situacija, kai netikėtai suskaudusi kažkuri vieta sujaukia visas mintis, o patekimas pas gydytoją tampa dar vienu „galvos skausmu“. Projektas 60+ nori palengvinti išgyvenimus, susijusius su Jūsų bei mylimų žmonių sveikatos problemomis, ir tiesia trumpesnį kelią pas gydytojus. Vos per kelias valandas į Jums rūpimus klausimus profesionaliai atsakys tai išmanantis medikas (galite rinktis iš 22 specialistų: vidaus ligų, dermatologas, odontologas, onkologas ir pan.).

Nuotolinių konsultacijų idėja gimė negalvojant apie tai, kad mus, Europą ir pasaulį, užklups tokia bėda kaip Covid-19, kurio metu pasiekti savo šeimos gydytoją ar reikiamą specialistą bus beveik neįmanoma. Pirminė internetinės konsultacijos internetu idėja buvo spręsti medicininių paslaugų prieinamumą. Ne naujiena, kad specialistų kabinetai tampa vis rečiau pasiekiami: sunku gauti talonėlių, o gavus laukti reikia mėnesius (jei ne metus). Ypatingai tuo nuskriausti rajonų žmonės, kuriems ne tik gydymo įstaiga toli, bet ir pats gydymas. Distancija tarp gydytojų specialistų ir pacientų visuomenėje vis didėja, o sveikata reikia rūpintis neatidėliojant. Kiekvienam žmogui jo ar šeimos nario skausmas, pablogėjusi sveikata yra svarbiausia DABAR ir jis atsakymus į rūpimus klausimus nori gauti kuo greičiau.

Įvertinus su koronavirusu susijusias aplinkybes ir tai, kad gydytojų specialistų konsultacijos, paskelbus karantiną, pasidarė praktiškai neįmanomos, būtina išnaudoti visas priemones, kad sunerimęs žmogus kuo skubiau gautų kuo daugiau atsakymų. Projekto iniciatoriai, analizuojantys vis spartėjančią šios paslaugos paklausą, kelia sau papildomų tikslų siekiama pakeisti patekimo pas gydytoją schemą, kai, iškilus menkiausiam poreikiui pasikonsultuoti su mediku, būtų kreipiamasi į www.negaluoju.lt. Kodėl tai turėtų tapti išeitimi pajutus negalavimą? Tai:

  • greitai, aiškiai (net neįgudusiam senjorui) ir patogiai klausimo pateikimas internete;
  • į rūpimus klausimus 2 valandų laikotarpyje asmeniškai telefonu Jums atsakys gydytojas specialistas;
  • jei sunku nupasakoti žodžiais, kaip pasireiškia vienas ar kitas nusiskundimas, galima pridėti nuotrauką, kuri informatyviau atspindės esamą situaciją;
  • internetinėje platformoje galite rasti net 22 specialistus;
  • jokių eilių ir neramių laukimo dienų;
  • k

Karantino metu visos surinktos lėšos bus skirtos gydytojams, kovojantiems su Covid-19.

Laura Balčiūtė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode