Sprogimas

Implantologijos centras: gydykite dantis profesionaliai

 

Kaip ir bet kuri medicinos sritis, taip ir odontologija sparčiai tobulėja ir savo pacientams geba pasiūlyti vis inovatyvesnių gydymo būdų. Nors implantologija Lietuvoje praktikuojama jau ne pirmą dešimtį metų, daliai žmonių implantologijos centras atrodo šiek tiek gąsdinanti ir finansiškai neįkandama gydymo įstaiga. Tad ką reikėtų žinoti apie tokias paslaugas teikiančius centrus?

Dantų implantai – tai dirbtinės dantų šaknys. Jų dėka suformuojama atrama planuojamiems atkurti dantims. Tai labai populiarus būdas atkurti prarastiems dantims, nes garantuojamas ilgalaikis rezultatas. Ant implantų suformuoti protezai atrodo visiškai natūraliai. Ne ką mažiau natūraliau bei patogiau jaučiasi ir pats pacientas, tarsi tai būtų savi dantys.

Tad kas implantaciją padaro tokiu visiškai saugiu ir patogiu kaulinio audinio atstatymo būdu? Bet kuris aukštos kvalifikacijos implantologijos centras naudoja nepriekaištingos kokybės medicininio titano implantus, kurie, prabėgus šiek tiek laiko, natūraliai suauga su žandikaulio kaulu. Ši jungtis sukuria tvirtą pagrindą naujiems dantims. Todėl naujieji protezai neturės jokio judėjimo, kas juos skiria nuo išimamų dantų protezų. Tai leidžia ne tik plačiai šypsotis, bet ir rinktis bet kokios sudėties maistą, nekreipiant dėmesio į jo kietumą.

Medicininių tyrimų metu dantų implantai patikimai užsitikrino odontologijos srityje lyderio pozicijas. Todėl tapo prioritetiniu dantų atstatymo būdu, be kurio nė vienas implantologijos centras neįsivaizduoja savo kasdieninio darbo.

Be abejonės daugeliui pacientų svarbus kriterijus, renkantis odontologijos kliniką – implantologijos kaina. Verta žinoti, jog aukšta kaina ne visada Jums garantuos aukštą kokybę ir atvirkščiai – pigesnės paslaugos gali būti suteiktos itin kokybiškai. Todėl, rinkdamiesi implantologijos centrą, atidžiai pasidomėkite jame dirbančių medikų kvalifikacija, nuveiktais darbais bei nuolatinio savo darbo tobulinimo praktika įvairiuose seminaruose. Tokią informaciją nesunkiai galite rasti pasirinktos įmonės internetiniame tinklapyje.

Kalbant apie kainą, žinokite, jog šiomis dienomis dažna implantologijos klinikų paslauga – gydymas išsimokėtinai. Be to dantų gydymo įstaigos bendradarbiauja su teritorinėmis ligų kasomis ir šio bendradarbiavimo dėka pacientas įgyja galimybę gauti kompensaciją už suteiktas implantologijos paslaugas. Todėl rekomenduojame atsakingai rinktis dantų gydymo įstaigas, ir, suradus sau tinkamiausią, tapti lojaliais jos pacientais, nes nuolat ir atsakingai prižiūrimi dantys turi didelę įtaką bendrai viso organizmo savijautai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode