Parama dėkojame




Kaukė plaukams: intensyvios priežiūros programa

Kiekvieną dieną mūsų plaukai patiria stresą: džioviname juos džiovintuvu, tiesiname ir garbanojame, rišame veržiančiomis gumytėmis. Saulė ir sūrus vanduo, vėjas, šaltis ir netgi dulkėtas miesto oras – rimti išbandymai mūsų plaukų gerovei. Tam, kad plaukai būtų apsaugoti nuo išorinio poveikio, sudrėkinti, vėl gražūs, naudokitės plaukų kaukėmis.

Kaip rūpinatės savo plaukais? Atsakydami į šį kirpėjo klausimą greičiausiai paminite plaukų kaukę. Arba stilistas pasiūlė šią priežiūros priemonę. Galbūt jūs ja imsite naudotis paskaitę mūsų straipsnį. Kodėl visi profesionalai taip vieningai įtraukia plaukų kaukę ir būtinų plaukų priežiūrai priemonių sąrašą? Ko galima pasiekti naudojantis kaukėmis, kaip jomis teisingai naudotis ir kas vyksta su plaukais po intensyvios priežiūros programos? Atsakys Schwarzkopf ekspertai.

Kas yra plaukų kaukė?

Kaukė – tai intensyvaus poveikio kremas, kuris tepamas ant drėgnų ištrinktų plaukų, po to – nuplaunamas.. Sudėtis ir aktyviosios sudedamosios dalys skiriasi, priklausomai nuo kaukės tipo ir norimo rezultato: maitinimo, drėkinimo, atkūrimo. Daugelis kaukių atkuria pažeistus plaukus iš vidaus ir išorės, aktyviai drėkina juos aliejais (argano, abrikoso kauliuko, jojobos ar migdolų), praturtina baltymais bei vitaminais. Taip pat šiuolaikinių kaukių sudėtyje neretai yra plaukų struktūrą atkuriančių keratinų ir keramidų. Šios medžiagos patenka giliai į plauko struktūrą, atkuria bei maitina jį, grąžina jėgas ir sveikatą.

Kodėl būtent plaukų kaukė?

Kaukė – tai „vyšnia ant torto“ plaukų priežiūros programoje. Jos paslaptis – įdomus ir ilgalaikis poveikis. Atkuriančiųjų ingredientų dėka tiesūs plaukai tampa šilkiniai, o garbanoti – standesni ir paklusnesni. Rezultatas juntamas iškart po to, kai nuplaunate kaukę: plaukai nesipainioja, lengvai šukuomi ir minkštesni juos liečiant.

Plaukų kaukė, balzamas, kondicionierius: kuo jie skiriasi?

Kondicionierius – priemonė, skirta kasdieniam naudojimui, jį galima naudoti po kiekvieno galvos plovimo. Kondicionieriaus struktūra – lengvesnė, jo nereikia ilgai laikyti ant plaukų. Ji greitai sudrėkina ir pamaitina plaukus, palengvina šukavimą. Pagrindinė kondicionieriaus funkcija – profilaktika.

Balzamo ir plaukų kaukės sudėtis beveik vienoda. Kaukių sudėtyje įprastai daugiau aliejų. Kaukės – sunkioji priežiūros artilerija, ypač efektyvios drėkinant, maitinant ir atkuriant sausus ir smarkiai pažeistus plaukus. Skirtumai tarp kaukių ir balzamo sudėčių tokie nedideli, jog juos nelengva atskirti vieną nuo kito. Jūs galite įtraukti abu produktus į nuolat naudojamų papildomos plaukų priežiūros priemonių sąrašą.

Kaip dažnai derėtų naudoti plaukų kaukę?

Kad plaukai būtų gražūs ir sveiki, mes rekomenduojame naudotis kaukėmis vieną ar du kartus per savaitę.

Kaip teisingai padengti plaukus kauke?

  • Ištrinkite plaukus įprastai ir nušluostykite rankšluosčiu.
  • Padenkite kauke drėgnus plaukus ir leiskite jai veikti 5–10 minučių.
  • Jeigu jūs pasirinkote efektyvią 1-os minutės kaukę, būtinai sekite instrukcijas, neilginkite veikimo laiko.
  • Gerai nuskalaukite plaukus šiltu vandeniu.

Kaukė yra itin veiksminga priemonė, skirta rūpintis plaukais prastomis sąlygomis. Sustiprinę jos poveikį produktais iš tos pat serijos, jūs turėsite stiprius, sveikus plaukus, kuriems nebaisus joks oras.

Bernardinai.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode