Parama dėkojame




Sprogimas

Tavo veidas. Rudeniška grožio priemonė – moliūgų kaukė

 

Rudens moliūgų derlius gausiai naudojamas sriuboms, troškiniams, pyragams, džiovinimui ar net vaikų Helovino šventės akcentams. Kartais dideli ir sunkūs moliūgai yra toks pat didelis džiaugsmas, o kartais jie tampa galvos skausmu. Ypač, jeigu gauname juos dovanų, o pagaminti nespėjame ar tiesiog nenorime. Bet neskubėkite bambėti ir mesti viso moliūgo ar jo likučių lauk - jis gali būti naudingas jūsų grožiui.

Moliūgas yra rudens puošmena (savo spalva) ir labai vertinga daržovė. Jis turi labai daug mūsų organizmui bei veidui naudingų mikroelementų ir vitaminų: kalio, geležies, magnio, kalcio, cinko bei vitaminų C, B1, B2, PP, A, D, F, T. Veido odai moliūgas suteikia stangrumą, elastingumą, puikiai drėkina ir pagerina odos spalvą.

Išbandykite naminę moliūgų kaukę, kuri niūriomis rudens dienomis padės veido odai neprarasti savo gyvybingumo ir išlikti sudrėkinta, elastinga, stangria ir pamaitinta. Prieš darant naminę kaukę įsitikinkite, kad neturite alergijos jos sudėtinėms dalims.

Moliūgų kaukei reikės: 

– 2 valgomųjų šaukštų sutrinto moliūgo;

– 1 valgomojo šaukšto smulkintų (kuo smulkiau) avižinių dribsnių;

– 1 arbatinio šaukštelio medaus.

Paruošimas ir naudojimas.

Sumaišykite visus ingredientus ir palaukite apie 2-3 min., moliūgų sultys susigers į avižas. Kaukę reikia tepti ant švaraus veido ovalo, kaklo ir dekoltė bei palaikyti 20 min. Kol esate su kauke, rekomenduočiau atsigulti, kad sunkos kaukės gabaliukai neslinktų žemyn. Nusiplaukite kaukę šiltu arba drungnu vandeniu, užsitepame kremą (ovalas, kaklas, dekoltė) savimasažo judesiais (pagal veido masažo linijas).

Kad visiškai įsitikintumėte šios puikios kaukės veiksmingumu, rekomenduočiau moliūgų kaukes daryti 1 savaitę - kasdien arba 2-3 kartus per savaitę – porą savaičių.

Lrt.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode