Sprogimas

Kvietimas maldos skydui

Krikščionis suvienijusi ir išjudinusi maldos akcija už šeimą, įgavusi naują – maldos skydo pavidalą kvies tikinčiuosius toliau melstis kartu

Tūkstančius tikinčiųjų sujungusi maldos akcija „Už šeimą – visuomenės ir valstybės pagrindą” sugrįžta su nauja jėga, įgavusi maldos skydo pavidalą bei papildomą intenciją – dalyviai kartu melsis ir už namų bažnyčią. Daugiau kaip metus – nuo 2021 m. kovo 19 dienos iki 2022 m. birželio 26 dienos visi tikintieji kviečiami melstis maldos akcijos „Už šeimą – visuomenės ir valstybės pagrindą“  malda, o penktadieniais maldą jungti su pasninku ir gailestingumo darbais. Kiekvieno mėnesio trečiąjį penktadienį 19 val. visą šį laikotarpį taip pat vyks susitikimai Zoom platformose, kurie bus tiesiogiai transliuojami YouTube - „Katalikų medijų centro“ kanale bei FacebookMaldos akcija už šeimą – visuomenės ir valstybės pagrindą“ ir „Katalikų medijų centro“ paskyrose. Jų metu vyks šlovinimas, žinomų lektorių pranešimai, liudijimai ir bendra malda.

Šios akcijos iniciatoriai tokiu būdu kviečia išlikti susitelkus maldoje, prašyti Dievo pagalbos saugant mūsų Tėvynės laisvę bei šeimas. Bei tokiu būdu atliepti popiežiaus Pranciškaus pasiūlytai intencijai, jog Šeimos metais būtų skelbiamas ir liudijamas šeimoje išgyvenamos meilės džiaugsmas ir iš naujo suvokiama santuokos ir šeimos svarba.

Prie akcijos – maldos skydasUž šeimą – namų Bažnyčią ir visuomenės bei valstybės pagrindą“ kviečiami jungtis visi tikintieji, bendruomenės, parapijos ir visi geros valios žmonės. Daugiau informacijos apie akciją bei konkretaus mėnesio pranešimų temas rasite Facebook paskyroje Maldos akcija už šeimą – visuomenės ir valstybės pagrindą.

Maldos skydo „Už šeimą – namų Bažnyčią ir visuomenės bei valstybės pagrindą iniciatyvinė grupė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode