Sprogimas

Paskirtas UAB „Mažeikių vandenys“ direktorius

Praėjusią savaitę įvyko pretendentų atranka UAB „Mažeikių vandenys“ direktoriaus pareigoms užimti, kurią vykdė UAB „Mažeikių vandenys“ valdyba.

Įvertinus kandidatų atitikimą keliamiems reikalavimams bei tinkamumą direktoriaus pareigoms užimti, buvo priimtas sprendimas direktoriaus pareigas siūlyti eiti Vytautui Mažeikiui. Kandidatas turi 22 metų vadovaujamo darbo patirtį, iš jų 15 metų – vandentvarkos srityje.

Vadovaudamasi Korupcijos prevencijos įstatymo 9 straipsniu ir Lietuvos Respublikos specialiųjų tyrimų tarnybos direktoriaus 2011 m. spalio 21 d. įsakymu Nr. 2-366 patvirtintomis rekomendacijomis, prieš skiriant į pareigas valstybės ar savivaldybės įmonės, kurioje valstybei ar savivaldybei priklausančios akcijos suteikia daugiau kaip 50 procentų balsų visuotiniame akcininkų susirinkime, vadovą, UAB „Mažeikių vandenys“ valdyba kreipsis su rašytiniu prašymu į STT dėl informacijos apie asmenį pateikimo. Į pareigas kandidatas galės būti paskirtas tik gavus ir įvertinus informaciją iš STT.

Savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode