Parama dėkojame




Graži bendrystė

Rudenį gamta tarsi atsisveikina su vasariškomis spalvomis, dienos tampa vis trumpesnės, o saulės šiluma susilpnėja ir gyvybinės jėgos traukiasi iš gamtoje vykstančių procesų.

Kai prasideda ilgos ir niūrios rudens dienos, vargina skausmingai tamsūs vakarai, l.d. „Pasaka“ bendruomenė kūrybiškai ieško būdų, kaip nepasiduoti varginančiai rudeninei depresijai ir melancholijai. Tokiai veiklai pasitelkiami ir tėveliai, kurie geranoriškai dalyvauja įvairiuose renginiuose bei akcijose. Vienais metais tai buvo bendros vaikų ir tėvų kūrybinės dirbtuvės „Rudeninės mandalos“, o dar kitais – „Rudens vainikas“.

Tęsiant tradiciją, spalio 17–24 d. darželyje vyko vaikų ir tėvelių darbų paroda atviroje erdvėje ‚,Moliūgų žibintai“. Tėveliai, padedami savo mažųjų pagalbininkų, prigamino įvairiausių žibintų, kad šie ankstyvą rytmetį ar tamsiais vakarais savomis liepsnelėmis sušildytų vaikučius ir sukurtų jaukią darželio aplinką. Tėveliai dėkojo auklėtojoms, kurios kas rytą ir vakarą kantriai degiojo žvakutes, kad vaikučiams bei tėveliams būtų gražu ir gera.

Rengiant šią šventę, kaip visada, daug prisidėjo auklėtojos Asta Žukauskienė, Vida Gelžinienė, Irena Ruibienė, Jolanta Prialgauskienė ir kitos.

Ruduo pamažu nusimeta savo rūbą, bet gamtosaugos šventės ir renginiai tęsiasi.

Vytas ALEKNAVIČIUS

Autoriaus nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode