Parama dėkojame




Sprogimas

Buivydžiuose iškilmingai atidarytas sporto aikštynas

Rugsėjo 14 d. prie Vilniaus r. Buivydžių gimnazijos iškilmingai atidarytas sporto aikštynas.

Oficialiame sporto aikštyno atidaryme dalyvavo Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, Vilniaus rajono savivaldybės tarybos narė Elvyra Lepilova, Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Kultūros, sporto ir turizmo skyriaus vedėjas Edmund Šot, Buivydžių gimnaziją kuruojanti Švietimo skyriaus specialistė Janina Klimaševska, Buivydžių seniūnijos seniūnas Marjan Narunec bei gimnazijos ir seniūnijos bendruomenė.

Sporto aikštyno atidarymo renginys prasidėjo iškilminga gimnazijos moksleivių eisena link naujos sporto aikštės, kur jų laukė naujas, balionais išpuoštas sporto aikštynas.

Buivydžių gimnazijos direktorė Halina Ravdo pasveikino visus susirinkusius bei padėkojo Vilniaus rajono savivaldybei bei įmonei „Fortera“ už puikiai įgyvendintą projektą, kuris neabejotinai džiugins sporto mėgėjus. Vilniaus rajono savivaldybė šiam projektui skyrė 57 tūkst. eurų iš biudžeto lėšų.

Merė Marija Rekst džiaugėsi, kad Vilniaus rajone vis daugėja vietų, kuriuose ne tik jaunimas, bet ir vyresnieji gali aktyviai leisti laiką – žaisti futbolą, tinklinį, dalyvauti bėgimo ir kitose treniruotėse. „Džiaugiuosi, kad Jūsų seniūnijoje yra žmonių, neabejingų Jūsų poreikiams, kad čia gyventojų balsas yra ne tik girdimas, bet ir visais būdais stengiamasi realizuoti bei įgyvendinti Jūsų iniciatyvas“, – merė taip pat padėkojo ir Buivydžių tinklinio komandai, kuri savo pasiekimais bei gerais rezultatais garsina Vilniaus rajoną. „Linkiu ir toliau siekti gerų sporto rezultatų bei savo gebėjimais dalintis su jaunesniais“, – sakė merė.

 

Gimnazijos direktorė taip pat dėkojo buvusiam kūno kultūros mokytojui Tadeušui Mincevič, kuris įkūrė Buivydžių seniūnijos tinklinio komandą bei prieš 35 metus ėmėsi iniciatyvos įrengti sporto aikštyną, kurio vietoje šiandien išdygo nauja bei moderni sporto vieta.

Perkirpus simbolinę juostą Buivydžių Šv. Jurgio parapijos kunigas Ryšard Pieciun pašventino naują sporto aikštelę, o mokiniai susirinkusiems svečiams surengė koncertą su sporto elementais.

Sportinis gyvenimas prasideda nuo švilpuko, todėl iškilmingo atidarymo proga buvo pravesta pirmoji treniruotė, kurioje aktyviai sudalyvavo ir Buivydžių seniūnas, ir Kultūros, sporto ir turizmo skyriaus vedėjas, o taip pat buvo sužaistos pirmosios futbolo varžybos.

Vilniaus rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode