Parama dėkojame




Sprogimas

A. Didžbaliui – medalis „Už nuopelnus Klaipėdos sportui“

 

Antradienį uostamiesčio rotušėje Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse bronzos medalį iškovojusį klaipėdietį sunkiaatletį Aurimą Didžbalį ir jo trenerį Bronislavą Vyšniauską apdovanojo medaliais „Už nuopelnus Klaipėdos sportui“. Meras kartu padėkojo ir A. Didžbalio kineziterapeutui Eugenijui Vizbarui.

„Esame istorinio įvykio liudininkais bei išskirtinai džiugu, kad šio įvykio kontekste Klaipėdos vardas suskambo išdidžiai ir garbingai, – sveikindamas A. Didžbalį teigė meras V. Grubliauskas. – Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse „iškeltą“ bronzos medalį vertinu ne tik, kaip asmeninį Aurimo pasiekimą, bet ir kaip  visos Klaipėdos sunkumų kilnojimo mokyklos įvertinimą bei įrodymą, kad Klaipėda yra „sunkioji“ Lietuvos sunkiaatlečių kalvė.“

Bronzos medalį Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynių sunkiosios atletikos varžybose A. Didžbalis iškovojo iškėlęs 392 kilogramus (177 kg rovimu ir 215 kg stūmimu). Tai pirmasis Lietuvos medalis sunkiojoje atletikoje olimpinių žaidynių istorijoje.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode