Parama dėkojame




Sprogimas

Alytaus rajono patirtimi domėjosi Druskininkų savivaldybė

 

Alytaus rajono savivaldybės gyventojų aptarnavimu domėjosi Druskininkų savivaldybė, kuri taip pat planuoja įrengti aptarnavimą vieno langelio principu. Kelis metus taip interesantus aptarnaujantys Alytaus rajono savivaldybės darbuotojai mato tik privalumus.

Į Alytaus rajono savivaldybę pasisemti aptarnavimo patirties atvyko Druskininkų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Violeta Grigorienė, kai kurių skyrių vedėjai, specialistai. Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė pristatė darbą priimamajame, kuriame įdiegtas aptarnavimas vieno langelio principu, interesantų apskaita, dirba specialistai.

„Nors yra nustatytas priimamajame darbo grafikas, žmonės aptarnaujami visomis dienoms. Daug paslaugų teikiama seniūnijose, konfidencialūs pokalbiai vyksta specialiai tam įrengtame kabinete“, – sakė Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorė J. Kručkauskaitė.

Druskininkiečiai domėjosi Architektų, Civilinės metrikacijos, Vaiko teisių ir kitų skyrių darbu ir žmonių aptarnavimu vieno langelio principu, ar darbas vienoje patalpoje keliems specialistams ir jų bendravimas su interesantais netrukdo dirbti.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos specialistai patvirtino, kad taip dirbant jau kelis metus, darbo kokybė nenukentėjo, išvengiama kartais be reikalo užeinančių į kabinetus ar ne į tą įstaigą besikreipiančių žmonių, nes visą informaciją jie gauna tik įžengę į savivaldybės pastatą.  „Kai dirbame savo kabinetuose, atėjus interesantui, priimamojo darbuotojos pakviečia“,– sakė specialistai.

Alytaus rajono savivaldybėje per dieną apsilanko ir gauna paslaugas, konsultacijas, informaciją apie 60 žmonių.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode