Sprogimas

DRMC surengta profesijų mugė

Ernesta ŠNEIDERAITYTĖ

Birželio 1-ąja Šiaulių DRMC Mažeikių padalinyje jau antrus metus surengta profesijų mugė. Pasak padalinio vadovės Rūtos Matulaitienės, šis renginys, tampantis tradicija, bus tęsiamas ir toliau.

Esmė – diskusija

Kaip teigė R. Matulaitienė, DRMC mokiniai bei svečiai susirinko tam, kad vieni su kitais pasidalintų svajonėmis, patirtimi:„Kviečiu visus nubusti, pažadinti gerą nuotaiką. Ši profesinė mugė rengiama jau antrus metus iš eilės, turbūt tą tradiciją tęsime ir toliau. Šiandienos tokio susitikimo esmė yra, kad mūsų mokiniai išsakytų savo svajones, norus, troškimus, o svečiai turėtų išsakyti savo patirtį, žinias, pat pasidalinti savo patirtimi.“

Įmonių atstovai turėjo galimybę pristatyti savo įmonės veiklą, apibūdinti praktikos atlikimo ir įdarbinimo galimybes, susipažinti su mokymo centro mokiniais ir jų profesijų mokytojais.

Programa

Be sveikinimo žodžių, svečiai galėjo stebėti nuotaikingus mokymo centro mokinių pasirodymus, įmonių atstovų prisistatymus, išgirsti baigusių DRMC mokinių sėkmės istorijas, bendrauti grupelėmis.

Autorės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode