Parama dėkojame




Radviliškyje sužibo pagrindinė Radviliškio miesto Kalėdų eglė

Puikus ir nuotaikingas Lauros Remeikienės ir jos vadovaujamos studijos dainininkų koncertas, Kalėdų Senelio linkėjimai, didžiulė minia mažųjų radviliškiečių ir jų tėvelių, kalėdinių eglučių alėja ir šviečiantis Radviliškis – toks Kalėdų eglės girliandų įžiebimo vakaras sukvietė radviliškiečius prie pagrindinės Radviliškio miesto Kalėdų eglės.

Pagrindinė Radviliškio miesto eglė šiais metais vėl papuošta prie Radviliškio miesto kultūros centro. Įspūdingai įvairiaspalvėmis lemputėmis Ritos ir Vitolio Stonių iš Aukštelkų padovanota žaliaskarė sužibo gruodžio 1 dienos vakarą.

Kalėdinę eglutę įžiebė Kalėdų Senelis ir jo padėjėjai – mažieji radviliškiečiai, jų tėveliai, seneliai.

Kalėdų Senelis visiems, susirinkusiems į šventę, linkėjo gerų emocijų, gražaus bendravimo, o mažiesiems šventės dalyviams, žinoma, daug dovanų.

Kalėdų eglutės įžiebimo šventėje  kalėdines daineles dainavo, susirinkusius radviliškiečius linksmino bei gerą nuotaiką skleidė Laura Remeikienė ir jos vadovaujamos studijos dainininkai, ceremoniją vainikavo  fejerverkai.

Įžiebę Kalėdų eglės girliandas, visi patraukė apžiūrėti kalėdinių eglučių alėjos, kurioje šiais metais puikuojasi 16 įvairiausių išmoningų kalėdinių kompozicijų. Radviliškiečiai gėrisi įspūdinga Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro eglute, Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuro sveikuoliška dvirate kalėdine kompozicija, grožio salono„Amber“ kalėdine gražuole, Radviliškio viešosios bibliotekos knygų eglute, stebisi Radviliškio miesto švietimo įstaigų išmone kuriant netradicines kalėdų eglutes. Džiugu, kad beveik kiekviena kalėdinė kompozicija ar eglutė papuošta Lietuvos valstybės vėliavos spalvomis. Tai – priminimas, kad 2018 metai yra Lietuvos valstybės šimtmečio metai.

Kalėdų eglė įžiebta, prasidėjo adventas. Šį susikaupimo ir ramybės laiką kviečiame  praleisti galvojant apie artimiausius žmones, nuveiktus darbus ir ateities planus. Nepamirškite pasirūpinti ir kalėdinėmis dovanėlėmis.  Visą šv. Kalėdų laukimo laiką prie Radviliškio miesto kultūros centro vyks kalėdinė prekyba, dovanų ir skanumynų  bus galima įsigyti tradiciniuose kalėdiniuose turguose šeškaturgyje, skaistaturgyje ir saldaturgyje, kurie vyks Radviliškio miesto kultūros centre gruodžio 15 dieną nuo 9 iki 18 valandos.

Artėjant šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams, Radviliškio rajono savivaldybė ir Radviliškio miesto seniūnija kviečia įmones, įstaigas, organizacijas ir gyventojus šventiškai papuošti savo aplinką (kiemus, balkonus, langus, vitrinas). Taip ne tik sukursite šventinę nuotaiką sau ir savo kaimynams, bet ir turėsite galimybę dalyvauti konkurse bei laimėti šaunių prizų! Nufotografuokite savo sukurtą šventinę nuotaiką ir atsiųskite mums el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Gruodžio pabaigoje Radviliškio miesto seniūnijos seniūno įsakymu sudaryta komisija apžiūrės papuoštus miesto objektus ir įvertins papuošimų originalumą, išradingumą ir meniškumą. Bus išrinkti ir keturių kategorijų nugalėtojai:

  • gražiausiai papuošta įmonė, įstaiga, organizacija;
  • gražiausiai papuoštas daugiabutis;
  • gražiausiai papuošto daugiabučio langai, balkonai;
  • gražiausiai papuoštas individualus gyvenamasis namas.

Gražiausiai šventėms savo aplinką papuošę radviliškiečiai 2018 m. sausio 5 d. bus pakviesti į baigiamąjį kalėdinio papuošimo apžiūros renginį, kuris vyks prie Radviliškio miesto kultūros centro, Maironio g. 10, Radviliškyje, ir apdovanoti atminimo dovanomis.

Gruodžio pradžioje šventinė nuotaika pasklis ir Kalėdų eglės sužibs visame Radviliškio rajone.

Įžiebtos Kalėdų eglės šviesos telydi Jus advento ramybėje. Gražaus ir prasmingo didžiojo stebuklo laukimo.

Daugiau akimirkų iš Kalėdų eglės įžiebimo galite pamatyti čia ir čia.

Radviliškio rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode