Sprogimas

Pirmą kartą Lietuvoje – šiuolaikiški, „vakarietiško“ stiliaus senelių namai!

 

Kiekvienas sulaukęs garbaus amžiaus susimąsto, kaip gyventi toliau. Vieni bando patys, kiti patiki save artimiesiems, tretieji pasirenka profesionalią slaugą ir gyvenimą senjorų namuose. Nuo šiol, ne tik kino filmuose bus galima išvysti išties šiuolaikiškus ir patogius senelių namus! Lietuvoje lapkričio 20 dieną duris atvėrė „vakarietiško“ stiliaus senelių namai – „Adutiškio reabilitacijos ir slaugos centras“ (Švenčionių r.). Tai vieta, kur senjorai gali ne tik oriai, bet ir patogiai bei prasmingai praleisti savo laiką.

Sena problema Lietuvoje

Jau kuris laikas daug diskutojama apie kokybiškų socialinių paslaugų trūkumus šalyje. Su baltu pavydu žvelgiama į turtingas Vakarų šalis, kur senjorai gali džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu ir plačiu paslaugų spektru. Dabar ir mes galime pasidžiaugti, jog į Lietuvą, privačia iniciatyva, atkeliavo aukštų standartų senelių namų koncepcija.

„Adutiškio reabilitacijos ir slaugos centre “ gyventojams sudarytos orios, lūkesčius atitinkančios gyvenimo sąlygos, padedančios puikiai jaustis. Puoselėjamos religinės vertybės, tarpusavio santykiai, pramogos ir laisvalaikis, vystomi pagarbos, paslaugumo ir pasitikėjimo pagrindu.

Jauki senelių namų aplinka, maloni kompanija ir rūpestingas personalas – atrodo viskas ko reikia, tačiau čia rasite kur kas daugiau. Pastate įrengtas net grožio salonas, kuriame galėsite apsikirpti, pasidaryti manikiūrą, pedikiūrą, pasimėgauti masažu. Vis dar aktyviems senjorams senelių namuose yra įrengta sporto salė su treniruokliais. Ten rasite biliardo stalus, biblioteką, pianiną. „Adutiškio reabilitacijos ir slaugos centre“ vyks muzikos užsiėmimai, užimtumo ir rankdarbių klasės, koncertai.

Patogus gyvenimas – viskas įskaičiuota!

Senjorams priklausys maitinimas dideliame gražiame restorane-bufete. Gyventojai valgo kiek nori ir kada nori, tačiau su daktaro ir dietologo rekomendacija. Restorane yra baras su pilnu asortimentu, o kitame aukšte įrengta papildoma virtuvėlė skirta laisvalaikio kepiniams, kavai ir arbatai.

Nauji namai pasirūpina visais maisto produktais, higienos prekėmis, medicinos ir laisvalaikio priemonėmis. Klientams garantuojama slauga ir rūpestinga priežiūra visą parą, nuolatiniai gydytojo vizitai, asmeninės specialistų konsultacijos. Neatsiejama gyvenimo dalimi taps užimtumas – įvairūs renginiai, būreliai, kelionės į muziejus ir renginius atsižvelgiant į sveikatos galimybes.

„Vakarietiški“ senelių namai sukurti patogiam senjorų gyvenimui už prieinamą kainą. „Mes garantuojame, kad pas mus Jums bus gera ir jauku, jausitės pilnavertiškai ir oriai, gyvenimu džiaugsitės ir neliūdėsite vienatvėje. Pasistengsime, kad būtumėte sveiki, žvalūs ir laimingi“, – sako „Adutiškio reabilitacijos ir slaugos centro“ atstovai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode