Parama dėkojame




Sprogimas

Radviliškio rajono įmonės pasirengę šaltajam metų periodui

Spalio 20 d. buvo sušauktas Radviliškio rajono savivaldybės ESK posėdis, kuriame aptarta, ar Radviliškio rajone veikiančios įmonės, įstaigos ir organizacijos tinkamai pasirengė šaltajam metų periodui.

UAB „Radviliškio šiluma“ Gamybos skyriaus viršininkas Virginijus Chlebauskas komisijos narius informavo, kad UAB „Radviliškio šiluma“ pasirengusi šaltajam metu periodui: šiluminių trasų būklė gera,  kūrenimui žaliavos yra nupirkta tiek, kad užteks 2–2,5 mėnesio. Radviliškio katilinė turi ir siurblį su vidaus degimo varikliu, kuris galės būti panaudotas siekiant užtikrinti stabilų Radviliškio katilinės siurblių darbą, jei dingtų elektra.

VĮ Šiaulių regiono kelių Radviliškio kelių tarnybos viršininkas Kęstutis Urbelis susirinkusiuosius informavo, kad tarnybos sandėliuose yra sukaupta 973 tonos druskos, 663 tonos smėlio-druskos mišinio. Tarnybos darbuotojai planuoja aptarnauti 519 km kelių: 48 kilometrus magistralinių, 80 kilometrus – krašto, 389 kilometrus – rajono kelių. Nuo spalio 15 d. prasidėjo budėjimai – tarnybos budintis darbą pradeda 4 val. ryto. Į kelius pasirengę išvažiuoti šeši barstytuvai, keturi greideriai, penki ratiniai sniego valytuvai.

UAB „Radviliškio vanduo“ direktorius Juozas Jučas informavo, kad vandens tiekėjai žiemai pasirengę. Komisijos nariai buvo trumpai supažindinti, kaip vyksta užteršto vandens po gaisro UAB „Gairelita“ valymo darbai.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Linas Tautkevičius informavo, kad atskiro pasirengimo tarnybai žiemos sezonui nėra – priešgaisrinės tarnybos pareigūnai visada pasirengę darbui.

Radviliškio valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas A. Trilikauskas, ESK narys, su pasitarime dalyvavusiais rajono seniūnijų seniūnais aptarė glaudesnio bendradarbiavimo galimybes gyvūnų laikymo, gerovės ir apsaugos srityje.

Radviliškio rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode