Sprogimas

Panevėžyje apdovanoti saugiausi kaimynai

Šiandien Panevėžio miesto savivaldybėje apdovanoti „Saugios kaimynystės“ konkurso dalyviai.  Meras Rytis Račkauskas, administracijos direktorius Rimantas Pauža, miesto ir rajono policijos komisariato (PK) viršininkas Vidas Sabonis pasveikino ir įteikė prizus konkurso nugalėtojams, dalyviams. 

„Labai džiugu, kad mūsų pastangos skatinti bendruomeniškumą nelieka nepastebėtos ir duoda puikių rezultatų. Ši iniciatyva labai susisieja su ką tik laimėta „Auksine krivūle“ už bendruomeniškiausia savivaldybę. Labai džiaugiuosi, kad dalyvaujate, ir sveikinu lyderius“, – sakė R. Račkauskas. 

V. Sabonis pasidžiaugė, kad policijos rėmėjai yra rezervas, padedantis kurti saugią aplinką: „Labai džiaugiamės iniciatyviomis bendrijomis, kurios dalyvauja šiame projekte, patys stengiasi apsaugoti savo ir savo kaimynų turtą. Dėkoju jums. Manau, kad savo pavyzdžiu paskatinsite į šią iniciatyvą įsilieti ir kitas bendrijas“.  

Saugiausiu namu Ramygalos g. 50 (pirmininkas Ramutis Mečionis). Antras – Beržų g. 33 (pirm. Valdas Bedalis), trečias – F. Vaitkaus g. 3 (pirm. Alfredas Juodokas). 

Konkurse taip pat varžėsi Vilniaus g. 20, Danutės g. 51. Visi dalyviai pasidalijo praktiškas dovanas: vejapjovę, modernias spynas, darbo aprangą, kopėčias. Lėšos konkursui skirtos iš Panevėžio miesto savivaldybės projekto „Saugią bendruomenę kurkime kartu“. 

„Saugios kaimynystės“ konkursą organizavo PK su Savivaldybe. 

Panevėžio miesto savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode