RETRO

Kauno taryba svarstys, ar reorganizuoti tris Kauno slaugos ligonines

Kauno miesto savivaldybės taryba antradienį svarstys, ar reorganizuoti tris miesto slaugos ligonines – Kauno slaugos ligoninę, Kauno Panemunės slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninę bei K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninę.

Pagal parengtą sprendimo projektą, Kauno slaugos ir Panemunės ligoninės būtų prijungiamos prie K. Griniaus ligoninės.

Savivaldybės duomenimis, iš viso ligoninėse yra 345 vietos, o bendrai Kauno mieste – 421 slaugos lova. Tačiau to, pasak savivaldybės, neužtenka – eilėje slaugos ir palaikomojo gydymo paslaugų Kaune laukia per 400 pacientų.

Savivaldybė planuoja sujungti tris juridinius asmenis į vieną administracinį vienetą.

Ateityje savivaldybė teigia bandysianti ieškoti galimų plėtros krypčių. Planuojama slaugos ir palaikomojo gydymo įstaigose esamų vietų skaičių praplėsti maždaug 200 lovų.

Dienraštis „Kauno diena“ pirmadienį pranešė, kad teisėsauga aiškinasi, kur dingo dešimtys tūkstančių eurų iš K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės sąskaitų, įtarimai kol kas pareikšti vienam asmeniui. Neatitikimai pastebėti pasikeitus įstaigos vadovei.

Kaunas, spalio 17 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode