Sprogimas

Panevėžio miesto savivaldybėje – svečiai iš septynių pasaulio šalių

 

Šiandien Panevėžio miesto savivaldybėje viešėjo M. Rimkevičaitės paslaugų ir verslo mokyklos projekto ERASMUS+ programos bendrojo ugdymo sektoriaus tarpmokyklinės strateginės partnerystės projekto „Closing the Gap in ICT“ dalyviai iš 7 šalių: Italijos, Rumunijos, Lenkijos, Turkijos, Vokietijos, Bulgarijos ir Švedijos. Iš viso 39 dalyviai – 23 mokiniai ir 16 mokytojų.

„Malonu jus matyti Panevėžyje. Jūsų vizito tema – informacinės ir komunikacinės technologijos – labai įdomi ir aktuali šiandienos kontekste, ypač tai svarbu jaunimui. Neabejoju, kad Jūsų kartos žmonės ir bus tie, kurie sumažins informacinę ir technologinę atskirtį tarptautiniame lygmenyje. Linkiu  įdomios viešnagės, malonių susitikimų, išsivežti kuo geresnių įspūdžių iš mūsų miesto“, – sveikindamas svečius sakė meras Rytis Račkauskas.

ERASMUS+ programos projektu siekiama pagerinti informacinių komunikacinių technologijų (IKT) naudojimo galimybes ugdymo procese. Stengiamasi nagrinėti daug temų – nuo matematikos, anglų kalbos iki patyčių mokykloje. Suburta komanda iš įvairių ES mokymo institucijų padeda susipažinti ir suprasti skirtingų šalių kultūrų požiūrį.

Panevėžio miesto savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode