Parama dėkojame




Sportiškiausia šeima

Gruodžio 7 d. asociacija „Bendraukime“ surengė draugiškas šeimų varžytuves „Sportiškiausia šeima“. Ši šventė – baigiamasis Mažeikių savivaldybės administracijos finansuotos programos „Prisijaukinkime judesį“ etapas.

Porą mėnesių drauge sportuodami tėvai ir vaikai ne tik stiprino savo kūną, gerino savijautą, bet ir kartu puikiai leido laiką. Kartu praleistas laikas dar labiau suartino vaikus ir tėvus. Sportinės rungtys buvo geras patikrinimas, ar pasikeitė projekto dalyvių fizinis pasirengimas. Vaikai ir jų tėvai kartu dalyvavo įvairiose estafetėse, kur išbandė savo miklumą, greitumą, taiklumą. Kai kurie dalyviai pasidžiaugė, kad  programos metu vykdytos mankštos davė naudos – užduotis jie galėjo įveikti kur kas greičiau. Varžybos buvo draugiškos, tad laimėjo draugystė. Varžybų dalyviai, ypač vaikai, ir ateityje norėtų dalyvauti panašiose programose.

   Asociacija „Bendraukime“ džiaugiasi turėdama galimybę socialinės rizikos vaikams ir tėvams suteikti malonių akimirkų,  sutvirtinti tėvų ir vaikų ryšį, sustiprinti jų sveikos gyvensenos įgūdžius. 

Asociacijos „Bendraukime“ informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode