Marcinkevičius




Viename Manilos lūšnyne visą naktį iki trečiadienio ryto siautėjus gaisrui, namų neteko 15 tūkst. vietos gyventojų, pranešė pareigūnai.

Ugniagesių departamento pareigūnai sakė, kad užsidegė apie 1 000 namų Parolos komplekse, kur nedidelėse trobelėse, išsidėsčiusiose palei siauras gatveles, dažnai glaudžiasi po kelias šeimas.

Ugniagesys Edilberto Cruzas (Edilbertas Krusas) sakė, kad per antradienio vakarą įsiplieskusį ir greitai išplitusį gaisrą buvo nesunkiai sužeisti septyni žmonės. Gaisro priežastis tiriama.

Socialinės rūpybos pareigūnė Regina Jane Mata (Regina Džein Mata) sakė, kad buvo atidaryti trys evakuacijos centrai, o 3 tūkst. be pastogės likusių šeimų buvo pristatyta maisto ir vandens.

Daug nuo gaisro pabėgusių žmonių spaudėsi netoliese esančioje gatvėje su savo daiktais, tarp kurių buvo drabužių ir net skalbimo mašinų bei elektrinių ventiliatorių.

Manila, vasario 8 d. (AP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode