Marcinkevičius




Rusijos rytinės Sachos respublikos arktinėje dalyje vienas kariuomenės transporto lėktuvas buvo priverstas tūpti avariniu būdu, o per šį incidentą mažiausiai 23 žmonė buvo sužeisti, daugelis - sunkiai, pirmadienį pranešė pareigūnai.

„Per avariją visi keleiviai ir įgulos nariai liko gyvi“, – savo pranešime nurodė Gynybos ministerija ir pridūrė, kad 23 žmonės buvo atskraidinti gelbėtojų sraigtasparniais į gydymo įstaigas Tiksio miestelyje, esančiame Laptevų jūros pakrantėje.

Pasak ministerijos, lėktuvu Il-18 skrido 32 keleiviai ir septyni įgulos nariai.

„Kaip buvo pranešta iš įvykio vietos, lėktuvas atliko avarinį nusileidimą šiandien 4 val. 45 min. (Maskvos, 3 val. 45 min. Lietuvos) laiku už 30 km nuo Tiksio aerodromo. Lėktuvas vykdė planuotą perskridimą iš Kansko aerodromo“, – sakoma ministerijos pranešime.

Gelbėjimo tarnybų šaltiniai sakė „Interfax“, kad avarijos priežastimi galėjo tapti techninis gedimas arba sudėtingos meteorologinės sąlygos.

Maskva, gruodžio 19 d. („Interfax“-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode