Sprogimas

Mažeikiai – projekto lyderiai

Gegužės 3 dieną Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys priėmė tarptautinio socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ pirmininką Mindaugą Jonušą. Susitikime dalyvavo ir vicemerė Sigutė Bernotienė. Rajono vadovai išreiškė pritarimą minėtam projektui bei jo plėtrai rajone. Aptartos tolimesnio bendradarbiavimo su Švietimo skyriumi galimybės, rastas kompromisas ir su jaunimo reikalų koordinatore, skeptiškai vertinusią projekto veiklą nuo jo pradžios. Nutarta nuo rugsėjo atnaujinti tarptautinio socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“ socialines paskaitas mokyklose, surengti mugę „Ką veiki?“, Eiseną už gyvybę ir kitus renginius.

Kadangi Mažeikiai – centrinis projekto skyrius Lietuvoje, tikimasi, kad prie Mažeikiuose pradėtų ir tęsiamų iniciatyvų prisijungs vis gausesnis būrys mažeikiškių.

„Džiugu, kad ilgai lauktas susitikimas su Mažeikių rajono savivaldybės meru įvyko, ir kad sulaukta jo pritarimo. Šiame mieste projektas pradėjo daugelį iniciatyvų, kurios išaugo iki nacionalinio lygmens, todėl žinoti, kad mes esame reikalingi – labai svarbu, – kalbėjo projekto pirmininkas M. Jonušas. – Kitą savaitę su meru ketiname pasirašyti bendradarbiavimo memorandumą. Tai bendrų iniciatyvų Mažeikiuose ir rajone pagrindas“.

„Būdo žemaičių“ informacija

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode