Sprogimas

Iš pareigūnų rankų moterims – pavasariški tulpių žiedai

Pavasario pradžią kasmet pasitinkame dailiosios lyties atstovėms malonia švente – Tarptautine moters diena. Tą dieną moterys spinduliuoja gerą nuotaiką bei šilumą, o joms netrūksta tulpių žiedų ir skiriamų sveikinimo žodžių. Jau devintus metus iš eilės Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai taip pat prisideda prie sveikinimų ir savo dėmesį bei pavasariu dvelkiančias gėles skiria moterims vairuotojoms.

Gražia, iki šiol puoselėjama tradicija Moters dienos proga pasveikinti eismo dalyves gimė 2007-aisais, jos sumanytojas – Telšių apskr. VPK viršininko pavaduotojas Vaclovas Akavickis. Bėgant metams, šiuo gražiu pavyzdžiu pasekė ir kitų miestų pareigūnai, tad eismo dalyvės moterys šią dieną sveikinamos kone visoje Lietuvoje. Šį rytą Telšiuose, Mažeikiuose, Kelmėje ir Akmenėje vairuotojoms dovanotas pareigūnų dėmesys, sveikinimai ir tulpių žiedai sukėlė teigiamų emocijų ir dar kartą paneigė stereotipą, jog pareigūnai tik baudžia. „Buvau maloniai nustebinta – tai puikus pareigūnų gestas mums, moterims“, – su šypsena veide kalbėjo pasveikinta vairuotoja. „Rankinėje jau ieškojau automobilio dokumentų, kai pareigūno rankoje išvydau tulpės žiedą. Likau sužavėta šia staigmena“, – pasakojo kita.

Kovo 8-ąją pareigūnai atlaidesni moterims vairuotojoms ir su tolerancija žvelgė į kai kuriuos pastebėtus nežymius pažeidimus. Tačiau teikdami tulpės žiedą, kiekvienai eismo dalyvei palinkėjo ne tik kupinos gerų emocijų Moters dienos, bet ir nepamiršti vairuoti saugiai!

Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode