Sprogimas

Hialurono injekcijos

 

Kas gi yra hialurono rūgštis? Iš tiesų, išgirdus žodį rūgštis, daugumai žmonių kyla neigiamos asociacijos. Ypač jeigu kalbama apie šios rūgšties naudojimą veidui. Tačiau baimintis tikrai nėra dėl ko. Hialurono injekcijos yra visiškai saugios, tikrai nesukels jokio nepageidaujamo poveikio.

 

Priešingai, hialurono rūgštis yra labai naudinga odai. Ji pakelia odos toną, skatina jos drėgmę. Hialuronas dažnai tampa įvairių jauninančių kremų ar serumų sudedamąja dalimi dėl savo drėkinimo ir anti-senėjimo savybių.

Kaip hialurono rūgštis veikia?

Hialurono rūgštis (HA) arba hialuronas yra angliavandenių molekulė, kuri natūraliai yra mūsų kūnuose.

Hialurono rūgštis yra svarbi mūsų sveikatai. Ji randama mūsų jungiamajame, dengiamajame bei nerviniame audiniuose. Ši rūgštis prisideda prie mūsų organizmo audinių atsinaujinimo, suteikia jiems drėgmės, tačiau žmogui senstant jos organizme vis labiau mažėja. Daugiausia hialurono yra mūsų odoje; tai sudaro 50% viso organizmo hialurono rūgšties kiekio.

Nepaisant to, kad hialuronas natūraliai gaminasi mūsų kūnuose, jis yra labai populiarus odos priežiūros priemonių ingredientas. Nesijaudinkite, įvairiuose odos priežiūrai skirtuose produktuose esantis hialuronas nėra paimtas iš žmonių. Jis specialiai sukuriamas laboratorijose.

Buvo atliktas eksperimentas, kurio metu buvo stebimos moterys, vartojančios hialurono rūgšties preparatus. Pastebėta, jog tų moterų, kurios vos 8 savaites vartojo hialurono rūgštį, odos būklė pastebimai pagerėjo. Tiesą sakant, ji yra naudinga visiems odos tipams: riebiai, mišriai, sausai odai.

Pakalbėkime konkrečiai apie veido odą. Koks hialurono rūgšties poveikis jai? Pagrindinė hialurono rūgšties jėga - dėl to odos priežiūros priemonių sudėtyje ji yra labai svarbi - tai nuostabus gebėjimas suteikti odai ilgalaikę drėgmę. Tai yra drėkiklis, o tai reiškia, kad jis sugeria drėgmę ir saugo ją, kad oda galėtų ją sugerti.

Hialurono rūgšties molekulė gali išlaikyti 1000 kartų daugiau vandens nei pati sveria.

Kaip jau prieš tai minėjome, su amžiumi mūsų oda neužtikrina drėgmės palaikymo, todėl ji suglemba, atsiranda raukšlių. Kūdikiai gimsta su daugybe hialurono rūgšties odoje, todėl jų oda tokia minkšta, aksominė.

Apibendrinant, hialurono injekcijos – būdas atjauninti odą, palaikyti joje tinkamą drėgmės lygį.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode