Parama dėkojame




Sprogimas

Dėkoja profesionaliai savo darbą atlikusiam pareigūnui

 Rugpjūčio 1 dieną, 15:30 valandą Mažeikių „Deichmann“ parduotuvėje operatyviai pagalbą suteikęs Lietuvos policijos pareigūnas Artūras Tiškus sulaukė „Deichmann avalynės“ pardavimų vadovės Živilės Mazurkaitės padėkos.

„Norėtume padėkoti Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjui Artūrui Tiškui už pagalbą, operatyvumą ir pasiaukojimą ne tarnybos metu. Rugpjūčio 1-ąją, pirmadienį, mūsų parduotuvėje, esančioje Mažeikiuose, įvyko vagystė. Po pietų parduotuvėje buvo daug žmonių – buvo didelis šurmulys, tad nespėjome pastebėti, kaip aukštas vyresnio amžiaus vyras tiesiog pagriebė batus ir pradėjo bėgti“ , – situaciją prisimena „Deichmann avalynės“ pardavimų vadovė.

Vagystės metu parduotuvėje apsipirkinėjo atostogaujantis pareigūnas A. Tiškus su šeima. Vagis jo nepastebėjo, nes pareigūnas buvo apsirengęs įprastais civilio rūbais. Vos suskambėjus apsaugos vartelių signalizacijai, pareigūnas neliko abejingas ir įspėjo pardavėjas, jog vagį būtinai pagaus.

„Pareigūnui išbėgus, jo laukėme apie pusvalandį. Tuo metu jo telefonas buvo išsikrovęs, parduotuvėje likusi jo šeima negalėjo su juo susisiekti. Labai dėl jo nerimavime“, – pasakoja Ž. Mazurkaitė.

A. Tiškus vagį pasivijo už 20 minučių prie Mažeikių turgaus. Sugautas vagis buvo kaipmat pristatytas į policijos komisariatą. Paaiškėjo, jog asmuo policijai jau buvo žinomas dėl dažnai pasikartojančių vagysčių Mažeikių mieste.

„Džiaugiamės, jog Lietuvos policijoje dirba tokie atsakingi ir pasiaukojantys policininkai, kurie net atostogų metu drąsiai atlieka savo pareigą. Tikime, kad apie gerus darbus reikia kalbėti garsiai. Tad dar kartą norėtume pasakyti ačiū pareigūnui Artūrui Tiškui už jo pasiaukojimą ir operatyvumą“, – dėkoja „Deichmann avalynės“ pardavimų vadovė Živilė Mazurkaitė.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode