Sprogimas

Konteineriai bus atstatyti

Į redakciją kreipėsi M. Daukšos g. gyventojai, kad nori ir stengiasi rūšiuoti šiukšles, tačiau neturi galimybės: rūšiavimo konteinerių nėra nei prie M. Daukšos g. 40, nei prie 46 namo. Plastiko konteineris sudegintas dar per Helovyną ir nuo to laiko gyventojai nebepriprašo atvežti naują. Taip pat neišveža pilnų popieriaus konteinerių, todėl tiek plastiko, tiek popieriaus atliekas gyventojai meta į bendrą konteinerį.

UAB „Mažeikių komunalinis ūkis“ direktorius Andrius Noreika paaiškino: „Plastikas ir popierius išvežamas kas antrą savaitę. Kai kuriose vietose susikaupė greičiau, todėl ir susidarė tokia situacija. Spręsime. Dėl sudegintų konteinerių – antrinių žaliavų konteineriai yra Savivaldybės nuosavybė, todėl visi sprendimai yra Savivaldybės, tačiau manau, kad labai greitai šie konteineriai bus atstatyti.

Savivaldybės administracijos Vietinio ūkio skyriaus vyr. specialistas Virginijus Raudonius patikino, jog artimiausiu metu konteineriai bus atstatyti: „Kadangi individualių namų savininkams išdalinti individualūs rūšiavimo konteineriai, todėl buvusius prie individualių namų bendruosius rūšiavimo konteinerius pervešime į tas vietas, kur jų trūksta.“

Vyksta statybos darbai

Užlieknės kaimo gyventojai skundžiasi, kad kaimo centre jau ilgą laiką yra atsiradusi lyg ir statybvietė, lyg ir šiukšlynas, neaišku, kas, tai gadina gyvenvietės vaizdą.

Tirkšlių seniūnijos seniūno pavaduotoja Asta Kesminienė informavo, jog Užlieknės kaimo centre esanti privati valda priklauso Rimantui Simučiui, joje šiuo metu vyksta statybos darbai.

Parengė Gajutė ABELKIENĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode