Parama dėkojame




Sprogimas

Mažeikių r. Reivyčių seniūnijoje įkurta pirmoji „Saugios kaimynystės“ grupė

Į Mažeikių mieste ir rajone veikiančių „Saugios kaimynystės“ grupių gretas įsiliejo dar viena narė – Reivyčių seniūnijos Tulnikių kaimas.

Gegužės 24 d., dalyvaujant Mažeikių r. savivaldybės Reivyčių seniūnijos seniūnui Stanislovui Puteliui, Tulnikių kaimo gyventojams, Prevencijos poskyrio viršininkui Pauliui Šimkui, vyr. patruliui Aurimui Griciui, bendruomenės pareigūnei Violetai Grigaitienei, „Saugios kaimynystės“ pirmininkei Ritai Valienei, buvo įteiktos informacinės iškabos, liudijančios, kad „Tulnikių kaime veikia saugios kaimynystės grupė“.

Pareigūnai pabendravo su gyventojais, atsakė į juos dominančius klausimus.

Policija atkreipia gyventojų dėmesį, kad visais juos dominančiais klausimais, iškilusiomis problemomis, įvairiais pastebėjimais neliktų abejingi ir, turėdami bet kokios informacijos ar pastebėję ką nors įtartina gatvėje, kieme ar prie namų, sulaukę įtartinų skambučių ir pan., bet kuriuo paros metu kreiptųsi ar praneštų policijai anoniminiu pasitikėjimo telefonu: 8 444 60 345, bendruoju pagalbos telefono numeriu – 112.

Mažeikių miesto ir rajono gyventojams, norintiems kurti „Saugios kaimynystės“ grupes, daugiau sužinoti apie saugios kaimynystės programą bei įkurti „Saugios kaimynystės“ grupę savo name, gatvėje, kaime, siūlome kreiptis į bendruomenės pareigūnes - Violetą Grigaitienę, telefono nr. 8 616 288 45, el. p.Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.., Romą Antanavičiūtę, telefono nr. 8 616 288 58, el. p. roma.antanaviciute@policija.lt.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode