Parama dėkojame




Sprogimas

Graži tradicija suveda dviejų vyskupijų kunigus

Tęsiant tradiciją, Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas kasmet pakviečia Alytaus rajono kunigus dalykinių pietų. „Džiaugiuosi, kad suradote laiko aptarti mums visiems rūpimus klausimus, pabendrauti“, – kalbėjo savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas.

Šiais metais dalykiniai pietūs vyko „Sky Lounge“ restorane.

Susitikimo metu aptartas bendradarbiavimas tarp parapijų ir savivaldybės, lėšų paskirstymas religinėms bendruomenėms.  Šių metų biudžete joms skirta daugiau kaip 17 tūkst. eurų.

Kalbėta apie tai, kaip padaryti žmonių gyvenimą prasmingesnį ir šviesesnį. Parapijų klebonai nuoširdžiai dalijosi savo pastebėjimais, mintimis apie kasdienius rūpesčius, parapijų reikalus, planuojamus darbus ir projektus.

Kunigai džiaugėsi mero A. Vrubliausko gražia iniciatyva ir tradicija susitikti, kuri tęsiasi jau daug metų ir draugėn suveda dviejų vyskupijų Vilkaviškio ir Kaišiadorių parapijų kunigus.

„Visų vardu dėkoju už kasmet Alytaus rajono savivaldybės skiriamą finansinę paramą. Melsimės už Jus ir visus geradarius“, – sakė Alytaus dekanato dekanas Arūnas Užupis.

Dekanas savivaldybės vadovams dovanojo religinės literatūros.

Susitikime su kunigais dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas, administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė, Finansų ir investicijų skyriaus vedėja Gintarė Jociunskaitė.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode