RETRO

MIELIEJI,

dėkoju Jums, kad balsavote už mane Seimo rinkimuose spalio 11-ąją ir prašau dar kartą mane palaikyti antrajame rinkimų ture spalio 25 dieną! Svarbus kiekvieno Jūsų balsas.

Visus ketverius metus nuoširdžiai ir atsakingai dirbau Akmenės ir Mažeikių krašto žmonėms. Padaryta tikrai nemažai, ir Jūs tai puikiai žinote. Kaip manote, ar būčiau galėjęs tiek nuveikti be savo bendražygių pagalbos? Tikrai ne. Visos kadencijos metu ant valdančiosios daugumos buvo pilamas purvas, žlugdomi balsavimai dėl gyventojams itin svarbių įstatymų pataisų, tiesiog trukdoma dirbti. Nesakau, kad nedarėme klaidų. Klydome, juk mes tik žmonės, bet mokėmės iš savo klaidų ir ėjome pirmyn. Mes rūpinomės ir ateityje ypatingą prioritetą skirsime vaikų švietimo kokybei, tinkamam išsilavinimui, sveikam ir nemokamam maitinimui. Ketverius metus nuosekliai rūpinomės Lietuvos žmonių gerove, didinome senjorų pajamas. Džiaugiamės, kad įvedėme ir padidinome vaiko pinigus. Netrūko ir kitų sprendimų, kurių tikslas – šeimos puoselėjimas. Mūsų politinių oponentų teiginys, esą valstybė yra praskolinta – melas! Šiandien valstybė skolinasi praktiškai už nulines palūkanas. Lietuva bene vienintelė Europoje šiuos metus pabaigs su ekonomikos augimu ir net 8 proc. pandemijos laikotarpiu išaugusiu darbo užmokesčiu. Mes – už darbo vietas visoje Lietuvoje. Už ekonominį ir socialinį saugumą. Už valstybę, kuri savo žmonėms ištiesia pagalbos ranką.

Kviečiu pažvelgti šiek tiek plačiau nei siekia Akmenės, Mažeikių ir Skuodo rajonų ribos. Balsuodami už mane antrajame Seimo rinkimų ture, Jūs balsuosite už svaresnį valstiečių balsą Seime. Už darbų tęstinumą ir dėmesį kiekvienam žmogui. Dešinieji jau dabar kalba apie išmokų mažinimą ir „diržų veržimąsi“. Tad prieš ateidami balsuoti nuoširdžiai atsakykite sau į klausimą, ar sumažinus finansavimą, galėsiu padėti Jums taip kaip iki šiol?.. Net geriausių norų vedinas Seimo narys, kad ir kas jis būtų, negalės pritraukti finansavimo savo apygardai, jei jis nebus skirtas. Tad balsuodami už mane, Jūs balsuojate ne už kažkokį valstietį iš nežinia kur, Jūs balsuojate už žmogų, kuris petys petin visus ketverius metus kartu ėjo per ugnį ir vandenį, kad Jums būtų lengviau gyventi.

Jūsų balsai ypatingai reikalingi, nes yra politinių jėgų, kurių interesas ir kelias į pergalę – mažesnis rinkėjų aktyvumas. Neleiskite, kad kiti nuspręstų už Jus! Spalio 25 d. atvykite mane palaikyti.

Nuoširdžiai Jūsų

Lietuvos Respublikos Seimo narys,

Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas ir

Lietuvos valstiečių ir žalųjų sąjungos

kandidatas į LR Seimą Žemaitijos Šiaurinėje rinkimų apygardoje

VALIUS ĄŽUOLAS

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS rinkimų sąskaitos. Užs. Nr. P20-09

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode