Parama dėkojame




Kuo ypatingi Mizon veido kremai?

kremaiMizon yra viena populiariausių kosmetikos gamintojų Pietų Korėjoje. Vis daugiau moterų juos renkasi dėl aukštos kokybės ir natūralios saugios sudėties. Įmonės gaminiai atitinka tarptautinius standartus ir nenusileidžia prabangiai kosmetikai, nors turi ir prieinamesnę kainą.

Mizon prekės ženklo istorija

Mizon prekės ženklą sukūrė tyrimų ir plėtros bendrovė „Nabion“. Ši įmonė jau daugelį metų kuria kosmetiką kitiems Korėjos gamintojams. O 2000 m. ji užpatentavo savo mokslinių tyrimų plėtrą ir pradėjo gaminti produktus su prekės ženklu Mizon. Įmonė turi daug tyrimų laboratorijų Japonijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje.

Privalumai ir trūkumai

Mizon kremai ir visa kosmetika tinka visų tipų odai, ją galima naudoti bet kuriame amžiuje. Jie yra saugūs dažnai naudojant, beveik neturi kontraindikacijų. Sukurta laboratorijose ir atliekant klinikinius tyrimus.

Beveik visuose Mizon produktuose yra hialurono rūgšties, augalinių aliejų, daugelyje yra kolageno ir sraigių mucino. Tačiau yra keletas produktų, kurie geriausiai prisotina epidermį drėgme, prisideda prie jo prasiskverbimo į gilesnius sluoksnius ir ilgalaikio išlaikymo.

Populiariausių kremų asortimentas

Hialuroninis veido kremas - Hyaluronic ultra suboon kremas. Dėl didelio mažos molekulinės masės hialurono rūgšties kiekio jis užtikrina ilgalaikį drėkinimą. Greitai susigeria ir išlaiko drėgmę iki 24 valandų. Sudėtyje taip pat yra bambuko ir beržo sulos, augalinių aliejų, adenozino, amino rūgščių. Dėl to kremas gerina odos elastingumą, apsaugo nuo lupimo ir skilinėjimo, ramina.

  • Maitinamasis sraigių kremas - Sraigių remontas puikus kremas. Giliai

drėkina odą su 60% sraigių mucino. Normalizuoja lipidų balansą, mažina dirginimą, pašalina lupimąsi. Sudėtyje yra gluosnio žievės, ženšenio, koloidinio aukso, mumijos.

  • Veido kremas stangrinamasis kolagenas. Sudėtyje yra 54% jūrinio kolageno,

kuris stangrina odą, todėl ji tampa lygi ir elastinga. Drėkinamąjį poveikį užtikrina hialurono rūgštis, adenozinas, peptidai, aminorūgščių kompleksas, vitaminas E, augaliniai aliejai ir ekstraktai. Jie prisotina ląsteles drėgme, neleidžia jos prarasti per dieną.

  • Drėkinamasis veido kremas alyvuogių aliejaus pagrindu - Barrier oil cream.

Skirtas sausai ir jautriai odai, linkusiai luptis, sudirginti. Normalizuoja hidrobalansą, stiprina apsauginį barjerą, apsaugo nuo drėgmės praradimo. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, peptidų, augalinių aliejų, vitamino E.

Dauguma korėjietiškos kosmetikos padeda išlaikyti jaunystę ir sulėtinti senėjimą. Tačiau kai kurie yra specialiai sukurti brandžiai odai prižiūrėti, atkurti jos glotnumą ir vienodą veido spalvą.

23-266a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode