Marcinkevičius




Interjero idėjos jūsų namams

 

Interjero mados ir tendencijos keičiasi taip pat dažnai, kaip ir drabužių, tačiau vertinant tai, kad būstą įsirengiame ar remontuojame gana retai, sunku nuolat išlaikyti madingus namus. Todėl specialistai rekomenduoja aklai nesivaikyti madų, tačiau rasti tokius sprendimus ar detales, kurie atspindi jus kaip asmenybę ir padeda sukurti aplinką, kurioje jausitės jaukiai ir patogiai. Ir visai nesvarbu, kuris iš interjero stilių jums artimiausias. Svarbu kad jis būtų išbaigtas ir įgyvendintas taip, kaip norite. Būtina išlaikyti stiliaus vientisumą, tačiau nepamirškite, kad netikėtų sprendimų galite sukurti naudodami neįprastas detales ar dekoro elementus.

Neoninės šviesos

Neoninis apšvietimas dažniausiai asocijuojasi su barais, klubais ar kitomis naktinio gyvenimo ar pramogų vietomis. Nepabijokite, ir pabandykite pritaikyti neoninius užrašus savo namuose. Tai leis netikėtai pagyvinti nuobodžią erdvę, ar atnaujinti virtuvę. Išsirinkite norimą užrašą ar kelis apšvietimo elementus, ir pakabinkite virš baro, skiriančio virtuvę ir svetainę. Nepajusite, kaip ši erdvė taps mėgstamiausia draugų susibūrimo erdve. Galite pasielgti dar drąsiau, ir įkurdinkite šviečiančią motyvuojančią citatą ant vienspalvės miegamojo ar darbo kambario sienos. Tai bus naujas jūsų įkvėpimo šaltinis. Be to, tokį šviečiantį užrašą visuomet nesudėtingai pakeisite kitu, kuomet senasis atsibos.

Romantiškai istorinis interjeras

Klasika visuomet išlieka madinga, todėl pasirinkę tokį variantą savo namų erdvei niekuomet neapsiriksite. Tačiau kad klasika nebūtų labai nuobodi, suteikite jai šiek tiek romantikos, ar istorinio interjero bruožų. Įdomi sofa ar krėslai, masyvus raudonmedžio stalas ar sunkios, žemę siekiančios užuolaidos padės sukurti tokią atmosferą.

Langų ir durų gamintojai www.fenestrum.lt pataria, kad romantišką ar istorinę atmosferą galite sukurti pasirinkę originalius langus ar duris. Langų forma ir stilius turi didelę įtaką viso kambario išvaizdai, todėl juos būtina derinti prie interjero. Siekiantiems susikurti jaukią aplinką rekomenduojama rinktis medinius langus, kurie ne tik pasižymi puikia kokybe ir geromis izoliacinėmis savybėmis, bet taip pat suteikia jaukumo ir elegancijos.

Židiniai netikėtose vietose

Šiuolaikinės technologijos siūlo labai daug įvairių šildymo sprendimų. Naujos technologijos leidžia įkurti židinius pačiose netikėčiausiose erdvėse, todėl įsirengiant būstą www.decopolis.lt pataria neapsiriboti vien klasikiniais židinių ir krosnelių variantais ir nebijoti naujovių. Dujiniai židiniai daug paprasčiau montuojami ir gali būti valdomi mobiliojo telefono programėle. Tuo tarpu neturintys galimybių įsirengti įprastą ar dujinį židinį, visuomet gali rinktis elektrinį, kuris taip pat padės sukurti namuose jaukumo atmosferą ir sutrauks artimuosius susiburti diskusijai prie puodelio kavos. Jeigu židinį įkurdinsite netikėtose erdvėse, tokiose kaip virtuvė ar vonia, galite būti tikri, kad visuomet nustebinsite savo svečius.

Gerą nuotaiką kuria ryškios spalvos

Kuriant namų interjerą nereikėtų apsiriboti vien klasikinėmis pastelinėmis spalvomis. Nepamiškite, kad ryškūs akcentai ne tik pagyvina erdvę, bet taip pat padeda sukurti gerą nuotaiką. Įsirenkite ryškią, motyvuojančią darbo erdvę, arba nuobodžią sofą pagyvinkite spalvotomis pagalvėmis. Pajutę nuobodulį nepabijokite, ir pakeiskite spalvas. Ryškūs akcentai taip pat labai tinka virtuvėje ar vonioje. Keli spalvoti indai ar apdailos detalės iš karo atnaujins pabodusį interjerą ir padės pakelti nuotaiką.

Modernios dekoratyvinės sienos

Nuobodžią namų aplinką visuomet galite pagyvinti ir suteikti jai modernumo kaip akcentus pasirinkę spausdintus tapetus. Jeigu manote, jūsų sienos pernelyg nuobodžios, nepabijokite jų dekoruoti. Tokie tapetai gali būti labai įvairūs. Ir visai nesvarbu ar tai bus modernūs geometriniai raštai, gėlių ar miško motyvai, urbanistinis peizažas ar milžiniška jūsų močiutės nuotrauka. Svarbu, kad jis tiktų prie bendro namų interjero ir suteiktų jam netikėtų atspalvių. Specialistai teigia, kad toks sprendimas suteikia interjerui daugiau spalvų ir kuria intrigą. Jis taip pat padeda į vieną visumą apjungti skirtingas erdves ir puikiai atnaujiną pabodusią aplinką. Svarbiausia nebijoti ir būti kūrybingiems. Naudodami tokius tapetus ant savo sienų galite sukurti bet kokį paveikslą, todėl leiskite savo fantazijai atsiskleisti ir nustebinsite ne tik namiškius, bet ir į namus užsukusius draugus.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode