Sprogimas

10 pavojingiausių sapnų: suklusk, jei jie tave dažnai aplanko



Yra žmonių, kurie po kiekvienos nakties skuba sapnininke tikrinti susapnuoto sapno reikšmės. Ir koks palengvėjimas juos apima, kai sapnininkas nurodo, jog sapnas reiškia laimę ar sėkmę.

Panele.lt 2016 m. rugpjūčio 10 d. 12:29 Deja, ne visi sapnai skleidžia teigiamas žinias. Pateikiame tau pačių pavojingiausių ir dažnai pasitaikančių sapnų reikšmės, kurios toli gražu nežada linksmybių... Vandens telkinys. Vandens telkiniai, ypač baseinas, gali reikšti, jog gana greitai tavęs lauks nelaimė. Dar vienas spėjimas - dažnai sapnuojant vandenį tai gali reikšti, jog tave greitu metu paliks artimas žmogus ar išduos geras draugas

Dykuma, smėlis. Jei dažnai sapnuoji dykumą arba smėlį, gali būti, jog tavęs greitu metu laukia ne itin sėkmingas gyvenimo etapas. Viskas slys iš rankų, tu bergždžiai bandysi viską sustatyti į savas vietas. Tave gali apnikti finansiniai rūpesčiai, trūkti pinigų.

Gyvūnai. Gyvūnai, kurie sapne vejasi, puola ar bando sukandžioti, gali reikšti netolimoje ateityje artėjančią baisią nelaimę. Jei gyvūnai sapnuose teigiami, niekas negręsia. O jei gyvūnai sapne elgiasi agresyviai, realiame gyevnime tavęs gali laukti nemalonumai. Muštynės. Jei sapnuoji kitų žmonių muštynes ar muštynes, kuriose pati dalyvauji, tai gali reikšti, jog netolimoje ateityje nepastebimai įgysi daug naujų priešų. Muštynės gali reikšti ir tai, jog gana greitai sužinosi, jog tave išduda mylimasis. Uodai, musės. Jei sapne regi muses ar uodus, žinok, jog greitai tavęs laukia užklumpanti liga. Saugokis, neperšalk ir rūpinkis savo sveikata. Saldainiai, skanumynai. Kad ir koks saldus atrodo šis sapnas, realybėje jis gali labai skaudžiai kainuoti. Jei sapnuoji saldumynus, tai reiškia, jog kažkas už nugaros tave apšnekinėja ir tau kenkia. Apsižvalgyk, nes po to gali skaudžiai nudegti... Ore tvyrantis karštis, karšta šalis. Jei sapnuoji, jog kaitiniesi kurorte, tai visai nereiškia neplanuotų smagių atostogų. Sapne sapnuoti karštį, reiškia nemalonumus bei rūpesčius, kurie gali iškilti dėl neapgalvotų poelgių. Karštis reiškia, jog kažkur labai skaudžiai nudegsi. Papuošalai, gražūs daiktai. Sapne mėgaujiesi, kaip matuojiesi vieną gražų drabužį po kito? Tai reiškia, jog realybėje tavęs laukia vagystė. Saugok savo daiktus ir nepaleisk jų iš akių - gali būti, jog kažkur tavęs tyko vagišius. Gydytojai, ligoninės. Sapnuoti gydytojus ar ligonines reiškia, jog tave kankinanti nors mekiausia problema gali virsti didele. Kažkas neduoda ramybės? Įsigilink į tai ir pabandyk spręsti, nes vėliau gali būti šaukštai po pietų. 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode