Sprogimas

Lietuviški produktai tarp Niujorko įvairovės

Birželio pabaigoje Niujorke (New York) ketinama pristatyti lietuviškus produktus. Tarptautinėje parodoje „Summer fancy food show 2016“ dalyvaus net keliolika įmonių, tad parodos lankytojai turės galimybę paragauti lietuviškų pieno ir mėsos produktų, konditerinių gaminių.

 

Kasmet vykstanti paroda – tai vienas didžiausių renginių Šiaurės Amerikoje, į kurį susirenka gausus būrys mažmeninės ir didmeninės prekybos, maisto pramonės, maitinimo, gamybos, aptarnavimo paslaugų atstovų. Praėjusiais metais tarptautinė paroda „Summer fancy food show 2015“ sulaukė rekordinio skaičiaus per visą savo 61 metų istoriją dalyvių ir lankytojų. Parodoje dalyvavo daugiau nei 2600 dalyvių iš 50 pasaulio šalių ir regionų. Parodoje apsilankė importuotojai, eksportuotojai, didžiųjų prekybos centrų atstovai, didmenininkai iš daugiau nei 100 pasaulio šalių (JAV, Argentinos, Brazilijos, Japonijos, Maroko, Lenkijos, Tailando, Australijos).

Šiemet taip pat tikimasi sulaukti dalyvių iš daugiau nei 50 pasaulio šalių ir daugiau nei 25 tūkstančių lankytojų. Parodos „Summer Fancy Food Show 2016“ metu bus organizuojami įvairūs seminarai, konferencijos: „Prekyba išskirtinėmis prekėmis“, „Verslo pradžios pagrindai maisto sektoriuje JAV“, informaciniai pranešimai įvairiomis temomis. Taip pat vyks „Innovative Product Showcases” apdovanojimai.

Daugiausia 2015 m. į Jungtines Amerikos Valstijas eksportuota pieno ir pieno produktų, paukščių kiaušinių, natūralaus medaus, gyvūninės kilmės maisto produktų – už 27 mln. EUR, malybos produkcijos, salyklo, krakmolo, inulino, kviečių glitimo – už 11 mln. EUR, gaminių iš mėsos žuvies arba vėžiagyvių, moliuskų arba kitų vandens bestuburių – už 961 tūkst. EUR, gaminių iš javų miltų, krakmolo arba pieno, miltinių konditerijos gaminių – už 2 mln. EUR, įvairių maisto produktų – už 1,5 mln. EUR.

Paroda vyks birželio 26-28 dienomis.

Press

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode