Parama dėkojame




Sprogimas

„PayPost“ skyriuose – bilietų į renginius pardavimo kasos

Nuo šiol Lietuvos pašto finansinių paslaugų „PayPost“ skyriuose bus galima įsigyti TICKET MARKET platinamų bilietų į įvairius kultūrinius ir sporto renginius.

„Savo klientams Lietuvos paštas siūlo itin platų finansinių paslaugų teikimo vietų tinklą šalyje. „PayPost“ skyriaipatogiai pasiekiami tiekdidmiesčių, tiek mažesnių miestų gyventojams.

Džiaugiamės, kad nuo šiol mūsų klientai „PayPost“ skyriuose galės pasinaudoti ne tik tradicinėmis finansinėmis paslaugomis, tokiomis kaip mokesčių mokėjimas, draudimas, pinigų perlaidos, vartojimo paskolos, bet ir įsigyti bilietų į įvairius kultūrinius bei sporto renginius.

Bendradarbiavimas su bilietų platinimo bendrove TICKET MARKET dar labiau išplės „PayPost“ skyriuose teikiamų paslaugų spektrą, žmonės vienoje vietoje galės atlikti dar daugiau svarbių kasdienių operacijų“, – teigė Lietuvos pašto Finansinių paslaugų departamento vadovė Neringa Knyvienė.

Šiuo metu visoje Lietuvoje veikia 177 „PayPost“ skyrių, kuriuose priimamos įvairios įmokos ir mokesčiai, galima išsiųsti ir atsiimti vietines ir tarptautines pinigų perlaidas, gauti vartojimo kreditą, įsigyti civilinės atsakomybės, kelionių bei turto draudimo polisų, užsisakyti periodinių spaudos leidinių.

Jau ketvirtus metus Lietuvoje veikianti bilietų platinimo bendrovė TICKET MARKET bendradarbiauja su didžiausiais šalies renginių organizatoriais, todėl siūlo koncertų, teatro, parodų, festivalių, sporto bei kitų įvairių renginių bilietus. Po sutarties su Lietuvos paštu TICKET MARKET tapo didžiausią bilietų įsigijimo kasų tinklą turinčiu bilietų platintoju Lietuvoje.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode