Parama dėkojame




Individualių valdų gyventojams Mažeikiuose bus dalinami atliekų rūšiavimo konteineriai

Nuo vasario mėnesio pradžios Mažeikių miesto bei rajono individualių valdų gyventojams bus pradėti dalinti atliekųrūšiavimo konteinerių komplektai: 120 litrų talpos konteineris, skirtas stiklinei pakuotei, ir 240 litrų talpos konteineris – kitai pakuotei ir pakuočių atliekoms (popieriaus, plastiko, metalo) bei popieriaus ir plastiko antrinėms žaliavoms surinkti.

Kartu su pakuočių atliekų surinkimo konteineriais gyventojai gaus lankstinukus (atmintines), nurodančius, kaip konteinerius naudoti bei kokias atliekas į juos mesti. Konteineriai bus dalijami nemokamai panaudos sutarčių pagrindu; aptarnaujami taip pat nemokamai. Gyventojai privalo konteinerius saugoti ir naudoti pagal paskirtį.

      Gyventojai, norintys šiuos konteinerius įsigyti anksčiau, gali atvykti į UAB „Mažeikių komunalinis ūkis“ (Kęstučio g.15, 14 kab., Mažeikiai). Turėti asmens dokumentą. Panaudos sutartys bus pasirašomos tik su namo savininkais. Kitiems rajono gyventojams konteineriai bus išdalinti apvažiavimo būdu arba seniūnijose.

      Išdalintais konteineriais, skirtais pakuočių atliekoms surinkti, pradėti naudotis nuo 2016 m. balandžio mėnesio – iki tol išlieka pakuočių atliekų surinkimas maišais. Pakuočių atliekų surinkimo grafikai yra skelbiami internetinėse svetainėse: www.mku.lt, www.tratc.lt, www.mazeikiai.lt.

Visais rūpimais klausimais galite kreiptis telefonais (8 443) 25086; 8 611 35431 ar el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Išsamesnė informacija skelbiama bendrovės tinklalapyje Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode