Parama dėkojame




Sprogimas

Nebūk naivus kelyje“ tampa tarptautiniu projektu

Daugiau nei metus Lietuvoje gyvuojantis socialinis projektas „Nebūk naivus kelyje“ išaugo savo pradinius nacionalinio projekto batus ir tampa tarptautiniu projektu. Šį sprendimą lėmė partnerių iš Latvijos ir Estijos paraginimas savo įgytą patirtį bei gabumus panaudoti plačiau siekiant ne tik Lietuvos, bet ir kitų Baltijos šalių gyventojų atsakingo keliavimo. 

 

Tarptautinis projekto startas prasidės Latvijoje, kur su vietos partneriais: autobusų parkais bei jaunimo organizacijomis bus ieškoma būdų, kaip skatinti visuomenę sąmoningai peržvelgti ir pakeisti nesaugius keliavimo įpročius. 

Baltijos šalys – ne vienintelė tarptautinė erdvė, kurioje projektas mato savo galimybes. „Lietuvoje šiuo klausimu esame lyg ir ekspertai. Pastebėjus partneriams, kad ši iniciatyva tapo kūnu ir duoda realią naudą visuomenei, buvome paskatinti kilti aukščiau ir siekti plačiau, todėl drąsiai priėmėme šį pasiūlymą“, – sako projekto vadovas Mindaugas Jonušas. Pasak jo, išėjimas už šalies ribų –tai viena iš galimybių garsinti Lietuvą tarptautiniu mastu. 

„Baltijos šalys bei Lenkija – tai nauji iššūkiai projektui, kuriuos tikimės įgyvendinti taip pat atsakingai kaip ir Lietuvoje“, – reziumuoja projekto vadovas.

Socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“

Spaudos tarnyba

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode