Sprogimas

Rio 2016 olimpinės žaidynės lietuviams bus rekordinės

Iki didžiausio ir žiūrimiausio renginio pasaulyje – Rio 2016 olimpinių žaidynių – liko 200 dienų. Žaidynės, kurios prasideda rugpjūčio 5 d., lietuviams bus ypatingos – tikimasi, kad jose dalyvaus rekordinis skaičius Lietuvos sportininkų, o televizijos žiūrovai išvys rekordinį skaičių televizijos transliacijų iš vasaros olimpinių žaidynių. Oficialus Rio 2016 olimpinių žaidynių transliuotojas „Viasat“ rodys visas olimpines žaidynes nuo pradžios iki pabaigos.


„Viasat“ specialiai olimpinėms žaidynėms pasiūlys net 6 olimpinius kanalus, kurie rodys visas olimpinių žaidynių transliacijas – beveik 1000 valandų olimpinių varžybų. Taip pat žiūrovai matys ir papildomą olimpinių naujienų kanalą, rodomą visą parą. Kanalas „Viasat Sport Baltic“ parodys daugiau kaip 300 valandų įdomiausių olimpinių transliacijų su profesionaliais Lietuvos sporto komentatoriais, o Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes rodys žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 ir vienas populiariausių portalų šalyje tv3.lt.  
„Rio 2016 visomis prasmėmis bus didžiausias renginys pasaulio istorijoje, ir didžiuojamės, kad Lietuvos žiūrovai pirmą kartą turės galimybę stebėti kiekvieną vasaros olimpinių žaidynių akimirką nuo pradžios ir pabaigos. Džiaugiamės, kad tai leis pamatyti ir visos Lietuvos olimpinės rinktinės „LTeam“ narių startus. Tikimės, kad mūsų olimpiečių delegacija grįš ir su daugiausiai iškovotų medalių mūsų šalies istorijoje“, - teigia Karolis Dapkevičius, „Viasat“ sporto turinio Baltijos šalyse vadovas.
Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) tikisi, kad Rio 2016 olimpinėse žaidynėse dalyvaus gausiausia sportininkų delegacija Lietuvos istorijoje. Šiuo metu olimpinės rinktinės kandidatų sąraše – 114 sportininkų. Olimpiečių atranka vyks iki 2016 m. liepos mėn. Planuojama, kad Lietuvai jose atstovaus apie 70 sportininkų.
„Labai norime, kad olimpinė svajonė išsipildytų kuo didesniam skaičiui sportininkų. Dalyvauti olimpinėse žaidynėse jau yra didelis pasiekimas, iki Rio jau buvo nueitas be galo sunkus kelias, reikalaujantis daug fizinių pastangų bei tvirto charakterio, tačiau daugelio dar laukia atrankos. Visiems olimpinės rinktinės kandidatams linkiu sėkmės atrankose, o sporto sirgaliams – kuo daugiau pozityvumo. Palaikykite visus mūsų sportininkus, jiems tai labai svarbu“, - sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.
Lietuvos olimpiečiams „LTeam“ palaikyti oficialus Rio 2016 olimpinių žaidynių transliuotojas „Viasat“ inicijuoja palaikymo akciją socialinėje žiniasklaidoje su grotažyme #superherojai.
„Mūsų olimpiečiai yra tikri superherojai, kurie negailėdami savęs kasdien siekia nugalėti save ir garsina mūsų šalį. Vien tik už tai jie nusipelno mūsų visų palaikymo. Tikimės, kad grotažymė #superherojai suvienys visą Lietuvą ir mūsų visų vieningas palaikymas padės mūsų olimpiečiams siekti geriausių rezultatų. Kviečiame visus naudoti #superherojai, kalbant apie mūsų olimpiečių pasiekimus socialinėje žiniasklaidoje“, - ragina K. Dapkevičius.
2016 m. vasaros olimpinės žaidynės Rio de Žaneire vyks rugpjūčio 5-21 d. Tai bus pirmosios žaidynės Pietų Amerikoje.

Gediminas Galkauskas
MTG Korporatyvinės komunikacijos vadovas Lietuvoje


BNS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode