Parama dėkojame




Socialinis projektas „Nebūk naivus kelyje“ plečia savo veiklą

Nors socialinio projekto „Nebūk naivus kelyje“  pagrindinė misija –  rūpintis, kad visuomenė keliautų atsakingai ir saugotų savo gyvybę net tada kai keliauja, tačiau projektas pasisako ir už gyvybės išsaugojimą visais aspektais nuo jos pradėjimo iki natūralios mirties.
        Atsižvelgdamas į tai, kad daugiau negu 2,2 mlrd. žmonių visame pasaulyje skursta, o šią problemą dar labiau aštrina finansų krizės, stichinės nelaimės, kylančios maisto kainos ir smurtiniai konfliktai, ir kad beveik 1,5 mlrd. žmonių 91 besivystančioje šalyje gyvena skurde, o dar 800 mln. balansuoja ant skurdo ribos,  o apie 1,2 mlrd. pasaulio žmonių per dieną pragyvenimui gali skirti ne daugiau negu 1,25 JAV dolerio (0,93 E), projektas šiai situacijai negali likti abejingas.
      Todėl šiuo potvarkiu nustatau naują projekto veiklos kryptį – rūpintis, kad pasaulyje kuo sparčiau mažėtų skurdas, kad visais įmanomais būdais būtų saugoma žmogaus GYVYBĖ. Prie to projektas prisidės įvairių formų akcijomis ir renginiais.
      Jau lapkričio 15 d., sekmadienį, kviečiu pasirinktu laiku ir pasirinktoje bažnyčioje skurdo mažinimo – tiek dvasinio, tiek materialinio – intencija dalyvauti Šv. Mišiose.  
Vadovas Mindaugas Jonušas

„BNS spaudos centras“

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode