Parama dėkojame




Sprogimas

Nakvynės namų bendruomenei aukotos šv. Mišios

Pirmadienį Mažeikių Švč. Jėzaus Širdies parapijos „Stebuklingoji Motina“ Marijos legiono narės apsilankė Mažeikių nakvynės namuose, kur užmezgė šiltus santykius su šių namų bendruomene – tiek gyventojais, tiek darbuotojais.

 

Susirinkusiems tikintiesiems buvo aukojamos šv. Mišios, o legiono atstovė plačiau papasakojo apie legiono veiklą: „Mes einame pas žmones, ypač pas tuos, kuriems reikalingas Dievo žodis, Dievo meilė. Štai į Mažeikių rajono vaikų našlaičių ir senelių globos namus vaikštome kiekvieną savaitę. Senoliai mielai mūsų laukia, jau iš anksto pasiruošę kalbėti rožinį. Taip pat galėtume ateiti ir į Nakvynės namus. Iš pradžių gal kas antrą savaitę, o paskui jau bus matyti. Juk Dievo žodis gydo nuo visko: vienus nuo ligos, kitus nuo priklausomybės.“

Šv. Mišias aukojęs dvasininkas ir Marijos legiono atstovės kiekvienam palinkėjo ramybės nuoširdžiu rankos paspaudimu ir šiltu apkabinimu, o Nakvynės namų direktorius Antanas Krivickas džiaugėsi gražiomis šv. Mišiomis ir šiltu tikinčiųjų bendravimu bei išreiškė viltį, kad panašūs renginiai vyktų ir ateityje.    

Valerija KVEDARAITĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode