Parama dėkojame




Sprogimas

Mažeikiškiai Rotariadoje

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje baigėsi visą savaitę vykusios XIV šalies Rotary sporto žaidynės „Rotariada 2015“. Mažeikių Rotary klubas, palaikomas savo šeimų narių, šioje Rotariadoje iškovojo garbingą šeštą vietą iš 62-jų komandų.

Čempionų taurę iškovojo baudų mėtymo į krešinį komanda. Klubo prezidentas Arūnas Strikys savo amžiaus grupėje tapo lauko teniso vicečempionu. Sidabro medaliu Arūnas pasidabino ir poroje žaidęs su klubo broliu Renatu Urbonavičiumi. Pastarasis iškovojo bronzą vieneto varžybose. Šachmatininkų turnyre Jonas Glodenis ir Kęstutis Slavinskas pasidalijo šeštąja-septintąja vietomis. Neblogai pasirodyta ir boulingo turnyre.

Šios sporto žaidynės sutraukė kaip niekad didelį dalyvių skaičių. Jų metu vyko meniniai renginiai, atrakcijos, pažintinės ekskursijos burlaiviu ir pėsčiomis po Klaipėdos senamiestį.

Rotariadą vainikavo šventinis vakaras Klaipėdos miesto delfinariume. Beje, Rotariados metu surinktos lėšos iš sporto rungčių, loterijos, aukciono bus skirtos sergantiems vaikams, besigydantiems delfinų terapijos pagalba.

Česlovas ČYŽAS

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode