Parama dėkojame




Sprogimas

„Karštas“ interviu Laisvės gatvėje

Į klausimus sutiko atsakyti Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazistės Emilija Mažrimaitė, Julija Žulpaitė ir Elidija Azlauskaitė.

1.Trumpai papasakokite apie save.

2. Kaip manote, ko jaunimui trūksta Mažeikiuose?

3. Ką planuojate veikti vasarą?

4. Kokią žinutę norite pasiųsti miesto jaunimui?

Emilija

Lankau tinklinį, dailę ir fotografiją. Laisvalaikį dažniausiai praleidžiu su draugais. Mėgstu gyvą muziką, aktyvų sportą bei keliauti. Manau, kad jaunimui  Mažeikiuose trūksta vietų, kur  galėtų nueiti šaltą, lietingą vakarą. Tai galėtų būti nedidelė, jauki kavinukė, kurioje galėtų susitikti draugai ir neišleisdami daug pinigų  atsigerti arbatos, užkąsti. Galėtų būti patalpos (klubas) ar tam tikra salė, kurioje galėtų rinktis sporto mėgėjai. Susirinkęs jaunimas sutiktų savo bendraminčių, susidarytų tinklinio ar  krepšinio komandos ir sutartu laiku galėtų ten burtis. Taip pat galėtų  būti stalo teniso stalai, badmintono raketės, lankai. Ten atėję žmonės galėtų užsiimti patinkančia veikla ir susirasti naujų draugų.

 

Vasarą važiuosiu į sanatoriją. Taip pat planuojamas gyvos muzikos festivalis Telšių rajone, kuriame žadu būti. Didžiausi planai vasarą: kuo daugiau laiko praleisti su artimais žmonėmis ir  pailsėti nuo mokslų.

Jaunimui norėčiau palinkėti atrast save, būti savimi, užsiimti tuo, kas jums išties patinka, svajokit, gyvenkit ir būkit laimingi!

Julija

Mėgstu leisti laiką su draugais, mėgstu ir stengiuosi dalyvauti visokiuose renginiuose, koncertuose, taip pat būti gamtoje ir fotografuoti, labai patinka keliauti.

Manau, kad jaunimui labai trūksta veiklos vasarą, o ypač žiemą. 

Vasarą planuoju praleisti daug laiko prie jūros, vykti į kelionę. Vienas iš didžiausių mano norų ir planų - šokti su parašiutu, o vasarą užbaigti kokia nors šaunia stovykla. 

Jaunimui palinkėčiau daugiau tolerancijos, draugiškumo bei linksmos ir turiningos vasaros! 

Elidija

Laisvalaikiu einu į šokių, tinklinio ir dailės būrelius. Taip pat mėgstu leisti laiką su draugais. Bet dažnai nežinome, ką veikti, ir nerandame vietos, į kurią galėtumėm nueiti. Deja, Mažeikiams trūksta vietų, kuriose būtų galima šiltai ir jaukiai praleisti gražius savaitgalio vakarus. Manau, jog labai reiktų jaukių kavinukių, kuriose būtų galima nebrangiai pasmaližiauti, taip pat būtų jaukiau, jei grotų muzika. Vasarą žadu išvažiuoti dirbti, nes noriu išbandyti darbo patirtį, kuo anksčiau suprasiu, ką reiškia užsidirbti, tai greičiau suprasiu, kokie yra svarbūs pinigai. Taip pat žadu pabūti su savo draugais bei šeima. Jaunimui norėčiau palinkėti būti motyvuotiems, nes, kai turi aiškų tikslą, tai neišklysi iš savo kelio ir galiausiai pamatysi rezultatą, kuris labai džiugins. Manau, kad visi turėtų mažiau laiko praleisti prie kompiuterių ekranų, išeiti į lauką susitikti su draugais, pavedžioti šunį ar tiesiog pasivaikščioti, nes grynas oras padeda atsipalaiduoti, o tai ypač svarbu po mokslų. Taip pat siūlau jaunimui užsiimt kokia nors veikla, jog nebūtų niekams praleistas laikas.

Kalbino Vytas ALEKNAVIČIUS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode