Sprogimas

Medikų atostogos: kur kreiptis dėl nemokamo poilsio Lietuvoje

Galimybe pasinaudoti nemokamomis turizmo paslaugomis domisi vis daugiau medikų, kurie ieškodami informacijos ir norėdami užsiregistruoti poilsiui neretai kreipiasi į Sveikatos apsaugos ministeriją (SAM). SAM primena, kad už šios priemonės įgyvendinimą atsakinga Ekonomikos ir inovacijų ministerija, o dėl paslaugų suteikimo sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojai kviečiami kreiptis tiesiogiai į paslaugų teikėjus. 

Detalią informaciją besidomintiesiems galima rasti tinklapyje atostogosmedikams.lt. Šioje specialiai medikų poilsiui sukurtoje interneto svetainėje skelbiami turizmo paslaugų teikėjų sąrašai, kuriuose – daugiau nei 600 turizmo įmonių. Interneto svetainėje taip pat skelbiama ir kita reikalinga informacija – projekto veikimo schema, dažniausiai užduodami klausimai. 

Taip pat konsultacijas priemonės veikimo klausimais teikia nacionalinė turizmo skatinimo agentūra „Keliauk Lietuvoje“ telefono numeriu 8 5 26 40 200.

Primename, kad medikai nuo šių metų rugsėjo 1 d. iki lapkričio 30 d. turi galimybę nemokamai pasinaudoti turizmo paslaugomis, kurių vertė – iki 200 eurų, o paslaugų suteikimo kainą kompensuos valstybė. 

SAM Spaudos tarnyba
 SAM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode