Sprogimas

Vairuotojo pranešimas ir operatyvi Savivaldybės reakcija padėjo išspręsti eismo problemas

Gausus sniegas ir pūga, kilusi trečiadienio vakarą, tapo iššūkiu sunkiasvorės technikos vairuotojams, važiuojantiems naujuoju viaduku virš geležinkelio. Atsakingas šių eismo dalyvių požiūris į iškilusią problemą ir operatyvi Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) ir Savivaldybės administracijos vadovų reakcija padėjo išvengti galimų nelaimių, paskatino skubiai ieškoti sprendimų.

Sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas, paskambinęs į Savivaldybę, pranešė, jog užstrigo ant viaduko dėl apsnigto kelio. Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Šiurys kreipėsi į policiją prašydamas sureguliuoti eismą viaduku, taip pat nedelsdamas kreipėsi ir į AB „Kelių priežiūra“ Vakarų regiono Telšių kelių tarnybos Mažeikių meistriją, prašydamas papildomai  nuvalyti viaduką, kad neliktų trikdžių. Netrukus tai buvo padaryta.

Minėta bendrovė prižiūri valstybinius kelius, esančius Mažeikiuose, tarp jų – ir Algirdo gatvę bei joje įrengtą viaduką. Žiemą, esant sudėtingoms oro sąlygoms, gatvės prižiūrimos nuo 4 val. ryto iki 19 val., reikalui esant, ir ilgiau. Kad viaduku būtų galima saugiai važiuoti, planuojama ant jo barstyti didesnį druskos kiekį.

Savivaldybė dėkoja sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojui, pranešusiam apie eismo viaduku trikdžius.

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode