Sprogimas

Dėl naujojo poligono – į Pabradę

Krašto apsaugos ministerija Vakarų Lietuvoje planuoja steigti naują karinį poligoną. Viena iš galimų būsimojo poligono vietų – dalis Mažeikių rajono savivaldybės teritorijos. Dėl to kyla daug klausimų, plačiai diskutuojama.

RYTOJ Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius kartu su Savivaldybės administracijos direktoriumi Sauliumi Šiuriu, Viekšnių ir Tirkšlių seniūnais lankysis Generolo Silvestro Žukausko kariniame poligone Pabradėje, detaliau susipažins su jo struktūra, vykdoma veikla.

 

Pirmą kartą būsimo poligono projektą Telšių ir Šiaulių regionų savivaldybių vadovams Krašto apsaugos ministerija pristatė spalio pradžioje. Tąkart pasigesta daugiau informacijos.

Ministerijos atstovų pažadas – atvykti į savivaldybes ir suteikti tikslesnių duomenų apie naujojo poligono įrengimo projektą, diskutuoti su tarybos nariais, bendruomenių atstovais, organizuoti išvyką į jau veikiantį poligoną.

Naujo karinio poligono vietos parinkimas Vakarų Lietuvoje, rengiant Lietuvos Respublikos teritorijos bendrąjį planą – spalį Savivaldybei pristatytos prezentacijos nuotraukos ČIA

MS-34

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode