Sprogimas

Paskutinę balandžio dieną dalyvaukite egzamine!

Balandžio 30 dieną visi Lietuvos gyventojai – moksleiviai, studentai, mokytojai, gydytojai, senjorai – kviečiami dalyvauti „Atliekų kultūros“ egzamine. Dalyviai galės pasitikrinti ir pagilinti žinias apie atliekų tvarkymą, rūšiavimą, atliekų perdirbimą ir jų mažinimo galimybes.

„Matome, kad vis daugiau žmonių rūšiuoja, supranta poreikį tvarkyti atliekas, veža daiktus į dalijimosi stoteles „Dėk‘ui“, atranda didelių gabaritų atliekų surinkimo aikšteles. Vis tik, nors tendencijos – neblogos, tobulėti kur tikrai turime, todėl „Atliekų kultūros“ egzaminas gyventojams taps puikia proga pasitikrinti, ką jau puikiai žino, taip pat – kur gali būti geresniais“, – apie iniciatyvą pasakoja Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centro (VAATC) direktorius Tomas Vaitkevičius.

Norintys dalyvauti Egzamine iki pat Egzamino dienos gali registruotis interneto svetainėje www.atliekukultura.lt/egzaminas. Čia reikia įvesti savo vardą, pavardę, savivaldybę, el. pašto adresą. Registruojantis moksleiviui (1–12 klasių) – mokymosi įstaigą, klasę. Studentams užteks nurodyti savo mokymosi įstaigą.

Preliminarus numatomas Egzamino laikas – nuo 9 iki 13 val. Apie tikslų egzamino laiką iš anksto bus paskelbta svetainėje www.delfi.lt/apps/ak-egzaminas/, o užsiregistravę dalyviai apie tai bus informuoti el. paštu. Testo sprendimo laikas – 45 minutės. Išsprendus testą dalyviams bus pateikta informacija apie teisingus atsakymus.

Gerai pasirodžiusieji egzamine gaus tai patvirtinančius diplomus. Apie tikslų egzamino laiką dalyviai bus informuojami elektroniniu paštu.

Daugiau informacijos https://www.delfi.lt/partnerio-turinys/atlieku-kultura/laikas-patikrinti-kiek-zinote-apie-atlieku-tvarkyma-paskutine-balandzio-diena-kviecia-spresti-atlieku-kulturos-egzamina.d?id=84054487.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode