Parama dėkojame




Sprogimas

Tiesioginėje transliacijoje apie finansinę pagalbą verslui

Šį ketvirtadienį, balandžio 16 d., 10.00 val., „Versli Lietuva“ Facebook paskyroje kviečiame stebėti transliaciją „Finansinė pagalba verslui koronaviruso iššūkiams įveikti: pasitark su ekspertais“. Joje bus kalbama apie finansinę pagalbą verslui, kurią teikia „Invega“ (paskolos) ir Užimtumo tarnyba (subsidijos).

Tiesioginės transliacijos metu ekspertai išsamiai paaiškins, ką reikia žinoti, norint kreiptis dėl finansavimo verslo likvidumui užtikrinti, palūkanų kompensavimui, dėl išmokų ir subsidijų, kaip pasinaudoti galimybe apmokėti sąskaitas tiekėjams, kokios pagalbos galima tikėtis iš steigiamo Pagalbos verslui fondo, atsakys ir į kitus itin aktualius klausimus.

Pokalbyje dalyvaus – „Invega“ generalinis direktorius Kęstutis Motiejūnas, Užimtumo tarnybos direktorė Inga Balnanosienė. Pokalbį moderuos – „Verslios Lietuvos“ Verslumo departamento vadovė Inga Juozapavičienė.

Kviečiame jums aktualius klausimus užduoti iš anksto „Versli Lietuva“ Facebook paskyroje arba tiesioginės transliacijos metu. 

Šiuo verslui įtemptu laikotarpiu „Versli Lietuva“ kartu su Ekonomikos ir inovacijų ministerija specialias tiesiogines transliacijas verslui organizuos kiekvieną savaitę, o prireikus – ir dažniau. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas verslui aktualiais klausimais skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje.

MS

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode