Sprogimas

Nakties pasaka Dautarų dvare

 

Paskutinį rugpjūčio šeštadienį, 25 d., 21 val., kviečiame į finalinį Dautarų dvaro festivalio koncertą. Per šešerius šio festivalio metus tai bus pirmasis naktinis koncertas. Tamsos ir liepsnos misterijoje Jus svaigins arfos ir violončelės garsai, nakties pasaką burs seserys Joana ir Elena Daunytės. Lietuvių arfos ambasadore vadinama Joana Daunytė šiuo karališku instrumentu laimėjo daug tarptautinių konkursų, žavėjo Šveicarijos, Prancūzijos, Airijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės, Ispanijos, Jungtinių Valstijų klausytojus. Muzikos meno Joana mokėsi Ženevos, Amsterdamo konservatorijose, Norvegijoje buvo pirmoji arfininkė konservatorijos istorijoje, priimta į solisto studijų programą.

Elena Daunytė – taip pat daugelio tarptautinių konkursų laureatė, savo muzikavimą prilygina maldai, kurios metu pakyla aukščiau visų materijų ir susijungia su kitais pasauliais.

Bilieto kaina – 7 Eur, senjorams ir moksleiviams – 5 Eur. Damoms su skrybėlaitėmis ir ilgomis sukniomis, vyrams su cilindrais įėjimas nemokamas.

Telefonas pasiteiravimui 8 687 79400, plačiau apie dvarą – internetiniame puslapyje www.dautarai.lt.

Koncertus iš dalies remia Lietuvos kultūros taryba.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode