Parama dėkojame




Šilutės autobusais pervežta du milijonai žmonių

UAB „Šilutės autobusų parkas“ per 2015 metus per visą Lietuvą savo autobusais pervežė 2 milijonus žmonių.

Jau kuris laikas „Šilutės autobusų parkas“ bendradarbiauja su tarptautiniu socialiniu projektu „Nebūk naivus kelyje“, kurio vienas iš  pagrindinių tikslų ir yra skatinti visuomenę, kad keliautų atsakingai ir nesirinktų keliavimo su nežinomu asmeniu. Dėl to juntamas ir proveržis: „Šilutės autobusų parko“ ridos duomenys džiugiai nuteikė ne tik projekto atstovus, kad daugėja keliaujančių atsakingai, bet taip pat skatina dar labiau pasitempti ir „Šilutės autobusų parko“ vadovybę.

„Džiugu stebėti padidėjusį žmonių srautą ne tik dėl didėjančio pelno, bet labiausiai dėl to, kad visuomenė, kuriai siūloma keliauti su bet kuo, visgi labiau renkasi autobusus, – sako UAB „Šilutės autobusų parkas“ direktorius Artūras Stonkus. – Mes, kaip vežėjai, ypatingai rūpinamės savo keleiviais nuo saugumo bei patogumo kelionės metu iki interneto ryšio autobuse. Mūsų parko autobusuose nuo gegužės bus galima nemokamai naudotis WIFI ryšiu. Ši paslauga, manau, turėtų paskatinti jaunimą dar atsakingiau rinktis vežėją ir būti sąmoningiems keleiviams“.

Tarptautinis socialinis projektas  „Nebūk naivus kelyje“ ir toliau dės visas pastangas kartu su autobusų parkais, kad visuomenė būtų sąmoningesnė renkantis keliavimo būdą, o kelionės autobusais būtų patogios ir taptų prioritetu keleiviams.

Tarptautinis socialinis projektas  „Nebūk naivus kelyje“

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode