Parama dėkojame




Sprogimas

Širvintų kultūros centre – nauji, patrauklūs laisvalaikio užimtumo pasiūlymai jaunimui

Tai, kad Širvintose jaunimui ankšta, kad trūksta vietos susiburti, pabūti kartu ir užsiimti mėgstama veikla – žinoma problema. Ypač, kai kalbama apie paauglius. Merė Živilė Pinskuvienė ir Administracijos direktorė Ingrida Baltušytė-Četrauskienė užduotį pasiūlyti jaunimui patrauklių užimtumo formų, galimybių smagiai leisti laiką ir tobulėti pavedė laikinai Širvintų rajono savivaldybės kultūros centro direktoriaus pareigas einančiai Rytei Bareckaitei.

Viena iš laisvalaikio užimtumo formų, ypatingai traukianti jaunimą, yra šiuolaikinis šokis. Prieš kurį laiką susitikusios su Širvintose vaikų ir jaunių grupes treniruojančiu, Lietuvos ir pasaulio sportinių šokių federacijos šokėju, tarptautinių ir šalies konkursų prizininku Liudviku Veriku, rajono vadovės pasiūlė šiam jaunam, entuziastingam žmogui galimybę dirbti Kultūros centre meno vadovu ir vesti šokio užsiėmimus paaugliams. Svarbu, kad šie užsiėmimai bus nemokami, juos lankantis jaunimas atstovaus Širvintų rajonui įvairiuose renginiuose ir šventėse. Taigi…

Patinka muzika, ritmas, šokis? Nori būti su draugais ir kartu išmokti kažko naujo? Specialiai tau – nemokami šokių užsiėmimai Širvintų kultūros centre!

Kovo 6 d. (sekmadienį) 16.45 val. į pirmąjį susitikimą 14-17 metų jaunimą Širvintų kultūros centre kviečia meno vadovas, Lietuvos ir pasaulio sportinių šokių federacijos šokėjas, tarptautinių ir šalies konkursų prizininkas, Liudvikas Verikas.

Aušrinė Miliukaitė-Janovskienė, Širvintų rajono savivaldybės Viešųjų ryšių vyriausioji specialistė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode