Parama dėkojame




Danija už pažeidimus išsiuntė Joniškio rajono gyventoją

Pasieniečiai Vilniaus oro uoste sulaikė iš Danijos už teisės pažeidimus išsiųstą Joniškio rajono gyventoją. Paaiškėjo, kad jo kaip įtariamojo ieško Lietuvos policija.

Trečiadienį Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai gavo informacijos, kad reisu iš Kopenhagos atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo. Nusileidusio orlaivio įgula, kaip įprasta tokiais atvejais, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnams perdavė voką. Jame buvo iš Danijos už ten padarytus teisės pažeidimus išsiųsto 44 metų Joniškio rajono gyventojo grįžimo pažymėjimas.

Kelionės dokumentus vyras buvo praradęs užsienyje. Informaciją apie šį keleivį tikrinę pasieniečiai išsiaiškino, kad jis turi nemalonumų ir su Lietuvos teisėsauga. Nustatyta, kad nusikaltimo padarymu įtariamo joniškiečio paiešką nuo šių metų gegužės pabaigos buvo paskelbęs Anykščių rajono policijos komisariatas.

Kaip pranešė VSAT, apie vyro sulaikymą pasieniečiai pranešė paieškos iniciatoriui ir tą pačią dieną ieškomąjį perdavė atvykusiam Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 488 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo įvairios teisėsaugos žinybos. 

Vilnius, spalio 27 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode