Parama dėkojame




Sprogimas

Vyriausioji rinkimų komisija kviečia moksleivius dalyvauti piešinių ir vaizdo klipų konkursuose, rinkimų tema

2016 m. spalio 9 d. Seimo rinkimai. Ta proga, Vyriausioji rinkimų komisija (VRK), Lietuvos moksleivius kviečia prisidėti prie pilietinės iniciatyvos ir sudalyvauti piešinių (1-5 klasių mokinius) bei vaizdo klipo (10-12 klasės mokinius ar II-IV klasių gimnazistus) konkursuose. Rengiamų konkursų tikslas - skatinti Lietuvos Respublikos rinkėjų aktyvesnį dalyvavimą rinkimuose, ugdyti Lietuvos jaunimo gebėjimus kurti ir meninėmis raiškos priemonėmis atskleisti suvokimą apie kiekvieno piliečio galimybes, įtaką visuomenėje, pilietinę poziciją rinkimų tema, skatinti domėjimąsi rinkimais ir platesnį jų pažinimą.


Konkurso dalyviai gali sudaryti atskiras iniciatyvines grupes arba dalyvauti kaip pavieniai asmenys.
Konkursas vyksta nuo 2016 m. birželio 20 d. Darbus „Piešinių konkursui“ ir „Vaizdo siužeto konkursui“ galima siųsti iki spalio 21 d. Informacija apie konkursą – konkurso nuostatai, prizinių vietų nugalėtojai ir darbai bus skelbiami socialinio tinklo „Facebook“ VRK paskyroje ir interneto svetainėje www.vrk.lt. Konkursinius darbus vertins vertinimo komisija, kurią sudaro VRK atstovai. Trys daugiausia balų įvertintų piešinių ir trys vaizdo klipų autoriai bus apdovanoti prizais ir VRK padėkomis.
Iškilus klausimams galima kreiptis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., arba Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. (8 5) 239 6942. Kviečiame visus norinčius aktyviai dalyvauti ir linkime kūrybinės sėkmės!

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode